AKİT MENÜ

Medya

KRT TV'de şok istifa!

KRT TV'den istifa ettiğini açıklayan Bahar Feyzan, zehir zemberek sözlerle muhalefetin içinde bulunduğu hali tarif etti.

 Yeniakit.com.tr 

KRT TV'de bir istifa şoku daha yaşandı. Televizyonun ekran yüzlerinden Bahar Feyzan kanalla yollarını ayırdığını duyurdu.

'Hiçbir zaman kör muhalifliği seçmedim'

Insatagram hesabından paylaşımda bulunan Feyzan, iktidar düşmanlığı ile gözleri kararmış muhalefet yandaşı medyayı şöyle tarif etti:

"Hiçbir zaman kör muhalifliği ve müptezel yandaşlığı seçmedim. Ben rövanşist değil haberciyim."

Televizyon yönetimi ile fikir uyuşmazlığı yaşadığını belirten Bahar Feyzan, "istifa" açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:

"KRT TV ile fikir uyuşmazlığımız sebebiyle yollarımızı ayırdık. Daha önce de belirttiğim gibi; sonuna eklenen 'CI' ekinden başka hiçbir kurum, haberciyi daha haberci yapmaz. Hiçbir zaman kör muhalifliği ve müptezel yandaşlığı seçmedim. Ben rövanşist değil haberciyim. Memleket sorunu olan, ideali işinden büyük insanlar doğuran bu dönem, umarım siyaset değişince kendine dönüşmez. Ben her zaman haberci kimliğimle vardım, olmaya da devam edeceğim. Bunun yeri ve zamanını önümüzdeki günler belirleyecek. Herkese çok teşekkürler."

Yorumlara Git

‘Futbola rahatlık getirir’ diyerek duyurdular! Devrim olacak futbolda devrim… Dünya bu olayı konuşuyor!

Türkiye ile yapılan anlaşma Yunanistan'a bayram ettirdi! 'Ülkeye huzur getirdi' diyerek duyurdular

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim