AKİT MENÜ

Teknoloji

Bosch Amazon’a gönderecek

Doğa dostu teknolojileriyle enerji ve su tasarrufu sağlayan, doğal kaynakları koruyarak gelecek nesilleri düşünürken aynı zamanda tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, National Geographic Channel işbirliğiyle geri dönüşüm, yeşil teknolojiler ve güneş enerjisi üzerine İstanbul’da çeşitli üniversitelerde öğrencilerle buluşmak üzere alanında uzman Nat Geo kaşifi Thomas Culhane’i bir kere daha Türkiye’ye getiriyor.

Thomas Culhane, Özyeğin Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Bilgi Üniversitesi’nde öğrencilere, yaşadıkları şehirlerde çevre kirliliğini azaltma ve doğal kaynakların kullanımında tasarruf etme yöntemlerini kendi deneyimleri doğrultusunda aktaracak.

25 NİSAN’A KADAR

25 Nisan tarihine kadar Bosch Türkiye’nin resmi Facebook sayfası üzerinden yürütülecek olan yarışmada kullanıcıların, karşılarına gelecek soruların en az 6 tanesine 60 saniye içerisinde doğru cevabı vermeleri gerekiyor. Bu etabı başarıyla geçen kullanıcıların ise ikinci etapta parkura katılacağı arkadaşıyla birlikte neden bu parkura gitmek istediklerini kısa bir paragrafla açıklaması gerekiyor. Çiftlerin profilleri diğer kullanıcılar tarafından oylanabilir olacak ve en çok oy alan çiftler uygulamada üst sıralarda yer alacak. Jüriyi en çok etkileyen 5 çift ise 9-10 Mayıs tarihlerinde 2 gün boyunca sürecek olan parkura katılma şansı kazanacak.

 

Yorumlara Git

Derbide Galatasaray için bunu da yaptılar! Büyük şok yaşayacaklar! Çileden çıktı: Bu rezilliğe son verin artık…

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!