AKİT MENÜ

Teknoloji

WhatsApp PDF desteğini genişletti!

WhatsApp, PDF dosya gönderimini daha kapsamlı hale getiriyor. Kullanıcılar artık farklı kaynaklarda yer alan PDF dosyaların gönderimini sağlayabilecek.

2016-04-07 11:16:14

 

Mobil dünyasının bir numaralı anlık sohbet uygulaması WhatsApp için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Kısa süre önce güvenlik odaklı bir güncelleme yayınlayan uygulama, bu defa farklı kaynaklar üzerinden PDF formatındaki dosyaların gönderimini sağlıyor.

Shift Delete'in haberine göre, Mart başında PDF formatındaki dosyaların uygulama üzerinden gönderilmesini mümkün kılan WhatsApp, artık PDF dosyası gönderirken "Diğer belgelere gözat..."a dokunarak Google Drive veya Microsoft OneDrive gibi başka bir kaynaktan da PDF seçilmesini mümkün hale getiriyor.

Android 4.4 ve üzeri bir sürüme sahip telefonlar için yayınlanan yeni özelliğin dağıtım işlemi kademeli olarak sağlanıyor. Dilerseniz buradan WhatsApp uygulamasına erişerek güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

WhatsApp diğer taraftan arayüz noktasında yenilikler getiren yeni bir güncelleme sunmaya hazırlanıyor. Kamera arayüzünü daha modern bir yapıya bürüyen özellikler şu sıralar beta sürecine dahil edilen kullanıcılar tarafından test ediliyor.

Yorumlara Git

İmam hatipliler için skandal sözler! Yakışmadı sana Erbakan

Terör İsrail, o ülkenin başkentini vurdu

Türkiye'ye gelen Ruslar otel dışına çıkmaktan korkuyor! İşte sebebi

Çin’den acil çağrı: ‘İsrail’i terk edin!’

Suudi Arabistan Türkiye'nin milyarlarca dolarına göz dikti