AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Etli kadayıf dolması tarifi, nasıl yapılır? Kolay etli kadayıf dolması tarifi

Bu tarifle kolayca Etli kadayıf dolması yapabileceksiniz.

Güncelleme Tarihi:

Etli kadayıf dolması malzemeleri neler?

1/2 kg tel kadayıf

Harç: 1/2 kg kıyma 2 dilim ekmek içi 1 adet yumurta 1 adet kuru soğan 5 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı kekik tuz, karabiber

Üzerine: 1 su bardağı tereyağı

Etli kadayıf dolması nasıl yapılır?

Soğan ve sarımsağı rendeleyip harç malzemeleriyle beraber yoğurun. Elde ettiğiniz harçtan yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp kadayıfa sarın. Kadayıflı topları yağlanmış fırın tepsinize dizip üzerine erimiş tereyağı gezdirin. Kadayıf dolmanızı 180 derece sıcaklığa getirilmiş fırında kızarana kadar pişirip servis edin. Afiyet olsun.

 

Yorumlara Git

“Dilimizin tanıtımı” tamam. “Dinimizin tanıtımı” da önemli

Miçotakis’e ‘Açık İhanet’ suçu: Yunan Gazeteciden İsrail ittifakına sert tepki

İsrail medyası panik havası! Türkiye Suriye’ye radar sistemi kuruyor

Site baronlarına Ak Parti tokadı! Fahiş aidat vurgunu bitiyor

SDG için son günler! Ya teslim ya da yok olacaklar