AKİT MENÜ

Teknoloji

Akıllı yerli telefonla en hızlı 4.5G

Turkcell ile Vestel, akıllı telefon pazarında işbirliğine gitti. Turkcell, Vestel’in ürettiği Venus V3 5020’nin yurt içinde ve dışında satışını yapacak. Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu, bu adımla en hızlı 4.5G’yi yerli marka ile sunacaklarını söyledi

2016-04-08 02:06:44

İSA ÖZGÜLLER / İSTANBUL - 4.5G, iki yerli devi işbirliğine itti. Turkcell ile Vestel, akıllı telefon pazarındaki yabancı egemenliğini kırmak ve yerli akıllı telefon üretimi sağlayıp, ihracata da katkıda bulunmak üzere güçlerini birleştirmeye yöneldi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu (solda) ve Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, düzenlenen basın toplantısında, iki kurumun Türkiye’de edindikleri tecrübeleri birleştirerek yeni akıllı telefon ile dış pazarlarda da sıkça kendilerinden söz ettireceğini belirttiler.

EN GÜÇLÜ 4.5G’Yİ SUNDUK

Avrupa’nın tek alan üzerine kurulu en büyük üretim merkezlerinden biri olan Vestel City’de gerçekleştirilen basın toplantısında Vestel’in Turkcell için özel olarak ürettiği Vestel Venus V3 5020 akıllı telefonu tanıtıldı. Tanıtımda Türkiye’nin teknolojiye yön veren yerli markalarından biri olarak başta akıllı cihazlar olmak üzere teknolojinin her alanında yerli üretimi desteklediklerini belirten Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “1 Nisan’da müşterilerimize söz verdiğimiz gibi, ülkemize dünyanın en güçlü 4.5G altyapısını sunmuş olmaktan dolayı gururluyuz. Dünyada ticari terminallerin sunduğu en yüksek hızları destekleyen altyapımız ile milyonlarca insanı birbirine bağlıyoruz. Vestel ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile de Turkcell’in 4.5G hızını herkesin deneyimlemesini amaçlıyoruz” dedi.

‘MUTLU VE GURURLUYUZ’

Venus V3 5020’nin yerli üretimin geldiği noktayı ve dünya ile rekabet edebilen Türk mühendisliğinin gücünü ortaya koyduğunu belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “Turkcell gibi Türkiye’nin lider şirketlerinden biri ile yaptığımız işbirliğinden dolayı mutlu ve gururluyuz. İşbirliğimiz gelişerek devam edecek. Kazandığımız bilgi ve birikimin yanı sıra üretim gücümüzü tüm teknoloji firmalarıyla ortaklaşa projeler gerçekleştirmek için kullanmaya hazırız” diye konuştu.

YERLİ VENUS YURT DIŞINA DA SATILACAK

Venus V3 5020 akıllı cep telefonları peşin 649 TL satış fiyatıyla veya internet ve konuşma paketlerine ek olarak ayda 19 TL ek ücret ve 36 aylık taahhütle satışa sunulacak.
Vestel’in ürettiği akıllı telefon Venus V3 5020, 5 inç ekran boyutuna ve 4.5G teknolojisine sahip en uygun fiyatlı telefon olma özelliğine sahip ve Turkcell’in yurtdışı iştiraklerinde de satışa sunulmaya başlanacak.

Yorumlara Git

Petrol fışkıran kuyu için flaş karar! El konulacak

Adalet Bakanı Tunç'tan şehit polis hakkında açıklama!

İmam hatipliler için skandal sözler! Yakışmadı sana Erbakan

Terör İsrail, o ülkenin başkentini vurdu

Türkiye'ye gelen Ruslar otel dışına çıkmaktan korkuyor! İşte sebebi