AKİT MENÜ

Teknoloji

İşte Google'un hakkınızda tüm bildikleri

Google'ın bizi bizden daha iyi tanıdığınız düşündüğünüz oldu mu? Sizce arama devi bizim hakkımızda neyi, ne kadar biliyor?

2019-02-01 08:34:08

Arama motoru Google bizi ne kadar tanıyor? İhtiyaçlarımıza yönelik reklamlar gösteriyor, ilgi alanlarımıza yönelik içerikler öneriyor ve bunlarda çok başarılı oluyor.

Geçmiş aramalarımızı, izlediğimiz videoları, kullandığımız servisleri, konum bilgilerimizi ve daha bir çok şeyi biliyor…  Peki ya onun bizim hakkında bildiklerini biz bilmek istersek, bunu yapabilir miyiz? Evet, bunun için aslında bir çoğumuzun bildiği Google sayfalarından yararlanmak mümkün. Gelin, internet devinin hakkımızda bildiklerini görüntüleyebildiğimiz sayfalara hızlıca göz atalım…

YILLAR ÖNCE ARADIKLARINIZI GÖRÜN

Buradan arama motoru üzerinde yaptığınız geçmiş aramaları görebilirsiniz. Baştan uyaralım, eğer daha önce bu sayfayı ziyaret etmediyseniz, takvim sayfalarının arasında kaybolabilirsiniz. Yıllar önce aradıklarınız bile burada!

İLGİ ALANLARINIZI GÖREBİLECEĞİNİZ SAYFA

Webtekno'da yer alan habere göre, Google, ilgi alanlarınızın kaydını burada tutuyor. İsterseniz bir göz atın ve Google’ın hakkınızda bildikleri doğru mu bir bakın!

GOOGLE MAPS’TE ERİŞTİĞİNİZ YERLER

İster orada bulunun, isterseniz sadece aratın… Google Haritalar üzerinde erişitiğiniz tüm yerler bu sayfada.

YOUTUBE ÜZERİNDE NELERİ ARADINIZ?

Video paylaşım sitesinde aradığınız tüm videoları bu sayfadan görebilirsiniz.

HAKKIMDA BİLDİĞİ HER ŞEY…

Google’ın hakkınızda bildiği verilerin tamamı elinizde olsun ister miydiniz? Google’ın sizin için sakladığı kişisel veriyi buradan indirebilirsiniz.

Yorumlara Git

İsrail’den OHAL kararı!

Gergerlioğlu’nu siyah poşet gerdi!

Türk hayalet planör 1000 metre derine daldı! Her yerde denizaltıları arıyor

Petrol fışkıran kuyu için flaş karar! El konulacak

Adalet Bakanı Tunç'tan şehit polis hakkında açıklama!