AKİT MENÜ

Ekonomi

Altının 650 ve 800 lira olacağını bilen Haluk Özdil'den yeni tahmin: Bir şeyler olacak altını olan sakın bunu yapmasın

Geçtiğimiz haftalarda altın konusunda 650 ve 800 lira öngörüleri yapan araştırmacı yazar Haluk Özdil bu kez 1000 lira için Haziran tahminini öne çekti. Özdil, altını olanların ısrarla tutması gerektiğini söyledi.

2021-12-17 09:30:17

Altın tahminleri tutan araştırmacı yazar Haluk Özdil, daha önce Haziran ayı için yaptığı 1000 lira öngörüsünü Mart ve Nisan ayına çekti.

Youtube kanalı üzerinden konuşan Haluk Özdil, altını olanların tutması gerektiğini söyledi.

Özdil yaptığı açıklamada, "650 demiştim oldu. 800 demiştim, o da oldu. Altın 1000 liraya doğru gidecek. Parasının erimesini istemeyenler böyle bir yola gidiyor. Şişmiş bir emlak balonu var. Küçük yatırımcı şu durumda ev alacak durumda değil. Maalesef biz Ortadoğu toplumuna çok benzedik. En küçük bakkal dükkanı bile stokçuluk yapıyor. Toplum olarak hiçbir aşama geliştiremedik. Halen Suriye ve Irak’tan ders çıkarılmıyor. Kısa günün karı cebimize bakalım diyorlar. Merkez Bankası Toplantısı’nda bir puanlık düşüş yaşanabilir. Benim düşünceme göre altın artık dolardan bağımsız ilerleyecek. Birçok kişi Haziran ayını bekliyor. Dolar baskılanabilir. Spekülasyon yapılır. Buna önlem alınacaksa alınmalıdır. Tüm bu olaylara baktığımızda dolar da artabilir. Ama 2022 Haziran’da Türkiye’de bir şeyler olacak. Altınınız varsa satmayın. Altın, Mart ve Nisan’a kadar 1000 lira olabilir. Sakin olmakta yarar var" dedi.

Yorumlara Git

Hafter'in adamından Türkiye ile Mısır arasındaki anlaşma sonrası ilginç çıkış: Talebimiz bu ayrılmalılar

Yolcunun yemeğinden öyle bir şey çıktı ki… Uçak acil iniş yaptı

Kahramanmaraş’ta korkunç anlar! İş makineleri bir anda toprak altında kaldı

Yiğit Bulut 'Savunma alanında çalışan bir dostuma sordum' diyerek korkutan haberi Türkiye'ye verdi

Katil İsrail’den Beyrut’a saldırı! Hizbullah’ın üst düzey komutanı öldürüldü