AKİT MENÜ

Teknoloji

Kıbrıs’ın iletişimi güvence altında!

Cepkask A.Ş, son üç yılda K.K.T.C’de yüzde yüz otuz büyüyen cep telefonu pazarına, Türkiye’de edindiği 12 yıllık tecrübesi ile girmeye hazırlanıyor.

Garanti kapsamı dışında kalan, kullanıcı hatalarına karşı destek olmak amacıyla, içinde sigorta, orijinal yedek parça ve hukuki destek başta olmak üzere, birçok hizmeti bir arada sunan Cepkask A.Ş, Türkiye pazarından sonra, öğrenci ve askerlerin hareketlendirdiği Kuzey Kıbrıs elektronik pazarına giriyor.

Cepkask A.Ş Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, Kuzey Kıbrıs Elektronik pazarına, Nisan ayı içerisinde büyük bir lansman ile gireceklerini söyledi. Kıbrıs halkını, Cepkask ve Teknokask güvence paketleri ile tanıştırarak, adaya yeni bir kazanç ve hizmet sunacaklarını belirtti. Cepkask A.Ş, Kıbrıs’ın müşteri ihtiyaçlarına ve değişen sektör dinamiklerine göre pazarlama çalışmalarını şekillendirerek, iyi hizmet vermek amacıyla Fortibase ve BYT firmaları ile dağıtım ve teknik servis anlaşması yaptıklarını bildirdi.

Gülgeç; 2013 başında 113 bin olan akıllı telefon sayısının son 3 yılda % 130 artarak 275.000 adete ve ulaştığını belirtti. Sayısız elektronik cihaz satılan ve Güney Kıbrıs ile birleşme arifesinde olan Kuzey Kıbrıs pazarının, 12 yıllık tecrübeye sahip Cepkask ile tanışmasının heyecan verici olduğunu sözlerine ekledi. Adada ki öğrenci ve asker sirkülasyonunun yoğun olmasından dolayı yaklaşık tüm operatörlerde 610.000 abonesi bulunan Kıbrıs’ın, gelişmiş bir pazar olmaya aday olduğunu belirten Gülgeç diğer ürünlerini de Kıbrıs’a getirme çalışmalarının yıl boyu devam edeceğini söyleyerek şöyle konuştu:

"Bu anlamda üzerinde önemle durduğumuz ve Kıbrıs’ta ki sektöre yeni bir soluk getireceğine inandığımız farklı hizmet paketi projelerimiz var. Bu projelerle bir yandan portföy dönüşümüne katkı sağlamayı ve bayi sayımızı genişletmeyi hedefliyoruz.”

Tayfun Gülgeç, 12 yıldır her sene büyüyerek, bayilerine büyük kazanç sağladıklarını, Kıbrıs ta Fortibase ve BYT ile Nisan ayında sunacakları Cepkask ve Teknokask hizmet paketleri ile parekende satış yapan firmalara, yeni bir inovasyon ve iş hacmi yaratacaklarını söyledi. Gülgeç, Kıbrıs’ın farklı bölgelerindeki cep telefonu bayilerinin, Türkiye de ki benzerleri gibi Cepkask hizmet paketi satarak ek kazanç sağlayabileceğini, cep telefonu satın alan bölge halkının ise akıllı telefonlarının başına gelebilecek kullanıcı hatalarına ve hırsızlıklara yönelik güvence hizmet almanın farkını yaşayabileceklerini sözlerine ekledi.

CEPKASK HİZMET PAKETİ NEDİR?

Cepkask Cep Telefonu Hizmet Paketi, her marka ve model cep telefonuna hizmet vermektedir. Yasal garanti dışında kalan ve kullanıcı hatası olarak adlandırılan Çarpma, Düşme, Kırılma, Sıvı teması, Kavrulma, Yüksek voltaj sebebiyle oluşan hasarları ve Gasp, Kapkaç, Hırsızlıklar gibi riskleri teminat altına alınırken, müşterilerine ayrıca danışmanlık, teknik destek, hukuki danışmanlık, kurulum, yazılım güncelleme, lojistik, call center, teknik servis gibi hizmetleri de bir bütün olarak sunulmaktadır.

 

Yeni Akit - İsa ÖZGÜLLER / İSTANBUL

 

Yorumlara Git

İsrail’den OHAL kararı!

Gergerlioğlu’nu siyah poşet gerdi!

Türk hayalet planör 1000 metre derine daldı! Her yerde denizaltıları arıyor

Petrol fışkıran kuyu için flaş karar! El konulacak

Adalet Bakanı Tunç'tan şehit polis hakkında açıklama!