AKİT MENÜ

Gündem

'İtçiler'e şirinlik yapan Japon oyuncuya "sokak köpeği" ayarı! Bunları ülkesine övünerek örnek gösteriyormuş

Kendi ülkesinde başıboş köpeklerin gezmesinin yasak olduğunu unutarak Türkiye’de gezen başıboş köpekleri önemli bir olaymış gibi #SokakHayvanlarıSahipsizDeğil başlığıyla sosyal medya hesabından paylaşan Oyuncu Ayumi Takano’na Başıboş Köpek Sorunu Platformu’ndan tepki geldi.

2021-12-30 13:53:53

 YENİ AKİT / ANKARA 

"Hayvansever" maskesiyle sokakları kaos ortamına çevirmeye çalışan "itçiler"e tepkiler yükselirken bir dönem Türkiye'den de para kazanan Japon oyuncudan dikkat çeken bir destek geldi.

#SokakHayvanlarıSahipsizDeğil etiketiyle, “Bunlar, övünerek gururla Japonya’ya örnek gösterdiğim, benim sevdiğim Türkiye’nin manzaralarıdır” ifadeleriyle paylaşım yapıp sözde hayvan sever lobilere şirin görünmeye çalışan Japon oyuncu Ayumi Takano’na Başıboş Köpek Sorunu Platformu’ndan tepki geldi.

Platform, Takano’nun paylaşımı üzerine Japonya Büyükelçiliği’nin Türkiye için yaptığı uyarıları örnek göstererek, “@Ayumi_Turkey sokaklarda başıboş köpeklerin dolaşmasını, çocuk parçalamasını beğeniyorsa bunu ülkesinden de talep etmelidir. Gerçekte ise Japonya'da başıboş köpeklere izin verilmemekte, @JaponyaBE de Türkiye'ye gidecek vatandaşlarına bu konuda seyahat uyarısı yayınlamaktadır” dedi.

Yorumlara Git

BP'nin Türkiye'den çekilmesi sonrası herkes bu soruyu soruyor: 7 kız kardeş kimdir?

13 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden adama köylü kadınları işte böyle ders verdi! Saniye saniye görüntülendi

Gram altında 3. Dünya Savaşı bombası! İslam Memiş tarih verdi

CHP’li belediye O camiyi yapmayacağız! AK Parti’den açıklama “Biz Yapacağız”

‘Futbola rahatlık getirir’ diyerek duyurdular! Devrim olacak futbolda devrim… Dünya bu olayı konuşuyor!