AKİT MENÜ

Teknoloji

Bimeks 1 Günde 6 Mağaza Açtı

19-04-2014, İstanbul | Atılımlarıyla 2013 yılında adından en çok söz ettiren Teknoloji Perakendecisi olan Bimeks, mağaza açılışlarına 2014'te de hız kesmeden devam ediyor. Toplam 6 il merkezi ve ilçede yaptığı eşzamanlı açılışlarla mağaza sayısını 126'ya çıkaran Bimeks'in gelenekselleşen "açılışa özel büyük indirimleri", vatandaştan büyük ilgi gördü.

2014-04-21 13:11:35

Türkiye'nin en büyük teknoloji perakendecilerinden Bimeks; Yozgat Merkez, Yozgat Sorgun, İstanbul Viaport AVM Teknoport, Balıkesir Kipa Teknoport, İzmir Balçova Migros AVM Teknoport ve Manisa Merkez'de yaptığı eşzamanlı açılışlarla teknoloji mağazaları sayısını 126'ya çıkarttı. İkisi, kendisine özgü franchise modeli "Bimeks Mağaza İş Ortaklığı" BiMİO ile açılan toplam 6 mağaza ile şirket Türkiye genelinde var olduğu il sayısını 52'ye yükseltmiş oldu. Vatandaşların, özellikle de kadınların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği açılışları yerel yöneticiler ile Bimeks üst yönetimi ve Mağaza yöneticileri birlikte gerçekleştirdiler.

İstanbul Viaport AVM Teknoport Mağazasının açılışında konuşan Bimeks İcra Kurulu üyesi Ahmed Akgiray, vatandaşın beyaz eşyadan kişisel bakım ve aksesuara, bilgisayardan tüketici elektroniğine ve cep telefonlarına kadar tüm ihtiyaçlarına en avantajlı fiyatlarla cevap verebilmek için yeni mağazalar açarak büyüdüklerini söyledi. Bimeks raflarında 20 binden fazla çeşit ürünün halkın beğenisine sunulduğunu belirten Akgiray, geniş ürün yelpazesi ve cazip fiyatların yanı sıra bimeks.com.tr web satışlarında sundukları bidakka gibi Türkiye'nin gerçek zamanlı ve en hızlı teslimat servisiyle de ön plana çıktıklarına vurgu yaptı. Bimeks; internet alışverişlerinde bidakka hizmetiyle 13 şehirde 30 dakika ile 3 saat arasında bir sürede teslimat yapabiliyor.

Konuşmasında; Bimeks'e özgü bir franchise sistemi olan ve hem şirket hem de iş ortağı için çok cazip avantajlar sunan "Bimeks Mağaza İş Ortaklığı" BiMİO ile Anadolu'nun en ücra köşelerine kadar ulaşmayı hedeflediklerine de yer veren Bimeks İcra Kurulu üyesi Ahmed Akgiray, açılışa katılan vatandaşlara teveccühlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Bimeks'in açılışlarda gelenek haline getirdiği indirimler son açılışlara da damgasını vurdu. Açılışa özel indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar, ellerindeki Bimeks insertleri ile mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Mağaza yöneticileri, vatandaşın en fazla cep telefonu ve tablet bilgisayarlara ilgi gösterdiğini ifade ettiler.

Yeni açılan mağazaları ile Türkiye genelinde, 36'sı Teknoport (1000m2 üzeri) olan 126 mağaza sayısına ulaşan Bimeks, satış alanını da 120.000 m2'nin üzerine çıkarttı. Şirket yetkilileri, sene sonunda mağaza sayılarının 150'ye ulaşacağını belirttiler.

Yorumlara Git

Derbide Galatasaray için bunu da yaptılar! Büyük şok yaşayacaklar! Çileden çıktı: Bu rezilliğe son verin artık…

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!