AKİT MENÜ

Gündem

Sosyal medyada hızla yayılıyor! “Ortaçağ zihniyeti”nin son ürünü kuduracak

Sosyal medyada hızla yayılan video; Kur’an Kursları'nı hedef alan “Ortaçağ zihniyeti”nin son ürünü CHP'li Özgür Özel'i kudurtacak türden.

This browser does not support the video element.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın okul öncesi Kur'an Kursları için açıklamalar yapmış, skandal ifadeler kullanarak Diyanet'in okul öncesi eğitimi için Ortaçağ zihniyetine yöneldiğini ifade etmişti.

Kur'an Kursu için "Ortaçağ zihniyeti" dedi

Özel şu ifadeleri kullanmıştı: "Diyanet okul öncesi eğitim birimleri kuruyor. Okul öncesi eğitim Diyanet'in işi mi Milli Eğitim'in işi mi? Sübyan mekteplerini kurmuşlar, kurumsallaştırmaya zorunlu yapmaya çalışıyorlar. Bu kafayla, orada işte bilimin B'si, fiziğin F'si, matematiğin M'si de olmuyor üniversiteye gidince. Çocukları bütün dünya nasıl yetiştiriyorsa öyle yetiştirmek varken bir ortaçağ zihniyetine yönelmenin, bunu kurumsallaştırmaya çalışmanın ne bu Cumhuriyet'e ne bu millete faydası var; ne de Anayasa'ya uygunluğu var."

“Ortaçağ zihniyeti”nin son ürünü kuduracak

Misvak Caps'in sosyal medya hesabından "Özgür Özel çıldırtma postu" başlığıyla yaptığı paylaşım, “Ortaçağ zihniyeti”nin son ürünü CHP'li Özgür Özel'i kudurtacak türden.

Video Twitter'da beğeni ve paylaşım rekoları kırıyor.

Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş