AKİT MENÜ

Gündem

CHP’li Ünal Çeviköz’den bir skandal daha! Türkiye'ye öyle Rusya'ya böyle

Yeniakit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, CHP'nin Kazakistan'daki olaylara ilişkin Rusya'yı destekleyen çıkışına tepki gösterdi.

This browser does not support the video element.

CHP İstanbul Milletvekili, emekli büyükelçi Ünal Çeviköz, Kazakistan'daki olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada,  "Kazakistan Rusya'nın işgali altında değildir. Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütünün barışgücü ne zaman Kazakistan'dan çekilir sorusunun cevabı da Kazakistan ne zaman isterse o zaman çekilecek" dedi.

Yeniakit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu ise CHP'nin Rus yanlısı tutumuna tepki gösterdi.

Akit Tv'de ekranlara gelen Manşetlerin Dili programında konuşan Karahasanoğlu, "Ünal Çeviköz’ü biz Karabağ açıklamasıyla tanıyoruz. 'Aman İHA satmayalım, aman sıkıntı yaşarız' diyerek Türkiye’ye aba altından sopa göstermeye çalışıyordu. Şimdi Rusya’yı aklayıp paklıyor. Sen sözcü müsün? Bunu Rusya söylesin. Putin söylemiyor. Kim söylüyor? Türkiye’de milletvekilliği yapan ve aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olan Ünal Çeviköz söylüyor. Bu samimiyet nereden geliyor? Ünal Çeviköz ve CHP’den yerli bir duruş beklemiyoruz. İYİ Partili vekillerden böyle bir şey talep edebiliriz. Hatta sormamız lazım, bu Rus aşıkları ile nasıl ittifak yapıyorsunuz?" dedi.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası