AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Pofuduk tavuk nasıl yapılır? Pofuduk tavuk tarifi, yapılışı, malzemeleri

7'den 70'e herkesin severek yiyeceği pofuduk tavuk tarifi,

Güncelleme Tarihi:

Pofuduk (kanat) tavuk tarifi

Pofuduk tavuk malzemeleri 

Yarım Tavuk Göğsü 1 Yumurta Sarısı 1 Yk Yoğurt 1 Tatlı K. Salca 2 Diş Sarımsak 1 Çk. Tuz 1 Çk. Pulbiber 1 Çk. Kekik 1 Yumurta Akı Tuz Kekik Pul Biber

Kızartmak İçin Zeytinyağı

Pofuduk tavuk tarifi

Tavuk göğsünü ince ince dilimleyin . Üzerine yoğurt yumurta sarısı ezilmiş sarımsak salça tuz baharat ile harmanlayıp üzerini streç film ile kapatarak buzdolabında yarım saat kadar bekletin. Yumurta akını bir çimdik tuz atarak kar haline gelene kadar çırpın baharatlar i ekleyip karıştırın. Tavaya zeytinyağını ilave edip ocağa alın. Dinlenen tavuk göğsü nu yumurta akına batırıp kızgın yağda kızartın. Afiyet olsun.

 

Yorumlara Git

‘Diktatör Netanyahu’nun askeri olduk’ Yunan gazeteci kazan kaldırdı

Ekran Defteri Kapandı: Zafer Şahin’den Sürpriz Ayrılık Kararı!

Epstein dosyasından paçayı kurtarma derdinde! Trump'tan takla üstüne takla

Bakan Mehmet Şimşek’ten ilk yorum! Enflasyon beklenti anketi açıklandı

Sosyal medyada bir kadınının feminizm sözleri olay oldu! Batı destekli sinsi projeye karşı hakikatin sesi yükseldi!