AKİT MENÜ

Gündem

Hülya Koçyiğit neden hedefte?

79 yaşında hayatını kaybeden Fatma Girik'in cenaze töreninde kullandığı, "Farklı siyasi kulvarlarda gibi görünsek de..." ifadeleri sebebi ile hedefe kondu. Uluslararası İlişkiler Uzmanı Öznur Küçüker Sirene, Koçyiğit'e yönelik linç kampanyasını eleştirerek, muhalefetin "sanat" anlayışını gözler önüne serdi.

2022-01-27 18:12:23

 Yeniakit.com.tr 

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Fatma Girik'in İstanbul için planlanan cenaze töreni sona erdi. Girik'in cenazesi, yarın Bodrum'da düzenlenecek etkinliklerin ardından toprağa verilecek.

Hülya Koçyiğit, Girik için Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen törende konuştu. Koçyiğit konuşmasında, "Farklı siyasi kulvarlarda gibi görünsek de..." ifadelerini kullanarak Girik ile aynı dünya görüşünde olmadıklarını hatırlattı. Hülya Koçyiğit için, törende kullandığı ifadeleri sebebi ile linç kampanyası başlatıldı.

Yaşananları Twitter hesabından yaptığı paylaşımla değerlendiren Uluslararası İlişkiler Uzmanı Öznur Küçüker Sirene, muhalefetin gerçek yüzünü ortaya koydu.

Sirene, şunları söyledi:

İktidarı destekliyor diye uçan sineği bile ötekileştiren, linç eden, Hülya Koçyiğit'e öfkelerinden Yeşilçam'ın 4 yapraklı yoncasını 3'e indiren güruh, Fazıl Say'ın "kraldan çok kralcı" tutumuna yöneltilen tepkilere çok içerlemiş. Sadece sizin gibi düşünenler 'sanatçı' zaten.

İlişkili haber:

'Nasıl bilirdik?'
Yorumlara Git

Adi İsrail yine okul vurdu! Çok acı görüntüler…

Emekliye promosyon müjdesi! Bankalar kesenin ağzını açtı

Tarihin en büyük rezervi bulunmuştu: Sakarya'dan bir müjde daha!

Zengine indirim yok! Elektrik ve doğal gaz faturasında yeni dönem

İsrail Orta Doğu’yu yakıyor! Katil Netanyahu Beyrut saldırısının ardından konuştu