AKİT MENÜ

Siyaset

Cevapsız kalan bir soru daha: Murat Ongun Cenevre'den sonra neden Paris'e gitti?

Cenevre'deki lüks bir kayak merkezinde tatil yaptıktan sonra Fransa'nın başkenti Paris'e gittiği öğrenilen İBB Sözcüsü Murat Ongun'un, FETÖ ile ilişkisi sebebi ile yargılanan Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay ile mi yoksa hortumcu Cem Uzan ile mi görüştüğü merak konusu olurken, CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'den henüz bir açıklama gelmedi.

 Yeniakit.com.tr 

İstanbullu karla bir başına mücadele ederken, İBB Başkanı'nın İngiliz büyükelçi ile bir balıkçı lokantasında olduğu ortaya çıktı. İBB sözcüsü Murat Ongun'un ise Cenevre'de lüks bir kayak merkezinde tatilde olduğu öğrenildi.

Paris'te hangisi ile görüştü?

İmamoğlu'nun balıkçı lokantasında olduğu bilgisini kamuoyuyla paylaşan gazeteci Cengiz Alçayır, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un Cenevre tatilinden sonra Paris'e gittiğini duyurdu.

Cevap bekleyen soru!

CHP'li Ongun'un Fransa'nın başkenti Paris'te, FETÖ ile ilişkisinden dolayı yargılanan ve bir türlü Fransa'dan dönmeyen Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay ile mi yoksa hortumcu Cem Uzan ile mi görüştüğü merak konusu olurken, İBB'den henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlara Git

Mehmet Şimşek yıl sonu enflasyon hedefini açıkladı

Kaçak Rus okulları mühürlendi! Flaş gelişme!

Formadaki unvan dikkat çekti! Hacıosmanoğlu, Başkan Erdoğan’ın huzurunda…

Trakya’da doğalgaz keşfeden Transatlantic süre uzatma aldı!

Hizbullah lideri Netanyahu’ya meydan okudu: Çok büyük karşılık vereceğiz!