AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Dostlar, Divanı Afyon'da kurdu

Koordinatörlüğünü Gazeteci-Yazar Sami Özey'in, ülkemizin kardeşlik, barış ve sevgi eksenli oluşumlarından Dostlar Divanı, Nisan buluşmasını Afyonkarahisar'da yaptı.. Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Otel'de gerçekleşen Dostlar Divanı toplantısına toplumumuzun çeşitli katmanından 100'ün üzerinde kişi katıldı..

Geceye ev sahipliği yapan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu Dostlar Divanı üyelerini Afyonkarahisar'da görmekten mutlu olduğunu ve böyle toplantıların toplumsal kucaklaşmaya ve kardeşlik duygularını pekiştirmeye vesile olduğunu söyleyerek Dostlar Divanı üyelerine teşekkür etti.. Geceye Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun yanı sıra,  Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Emekli Vali Mustafa Malay, Emekli Vali Asım Hacımustafaoğlu, Merkez Valisi Selim Cebiroğlu, Merkez Valisi Selman Yenigün, Merkez Valisi Dursun Ali Şahin ve İstanbul eski Vali Yardımcısı Hürrem Aksoy'un katılmalarıyla toplantı adeta Valiler Divanı'na döndü.. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da toplantıya telekonferansla katılarak Afyonkarahisar Valisi ve tüm Dostlar Divanı üyelerine selam ve sevgilerini iletti.

22.23.Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek, Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Ahmet Yiğit, Anadolu Adliyesi İş Hakimi İbrahim Halil Şua, TGTV Başkanı Av. Hamza Akbulut, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, MÜSİAD Afyon Şube Başkanı Ahmet Neoldum, YÖK Üyesi ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Bahçelievler Belediye Başkan Vekili Av. Mevlut Uyan, Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç, ONUR Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Can, Prof. Dr. Hüner Şencan, Prof. Dr. Ömer Özkan, Prof. Dr. Musa Tosun, Prof. Dr. Yavuz Önol, Prof. Dr. Halit Pastacı, Prof. Dr. Ahmet Apay, Prof. Dr. Yusuf Özertürk, Prof. Dr. Kadircan Keskinbora,  THM Sanatçısı Ömer Çelik, Hipnoz Uzmanı Dr. Moral ve daha bir çok ismin katıldığı Dostlar Divanı toplantısı gece geç saatleri kadar sürdü.. Gecenin finalinde ise Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk Bilgili'nin yaptığı dua vardı ve ardından çekilen toplu resim toplantıya son noktayı koydu.

Afyonkarahisar'a iki günlük kültür seyahati gerçekleştiren Dostlar Divanı üyeleri  gezinin ikinci gününde Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ettikten sonra Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ederek Afyonkarahisar'dan ayrıldılar.

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

Ha pu da oldi! 600 metre yükseklikte paraşütte kemençe çaldı

D. Türkistan davasına sahip çıkalım

Üç günlüğüne iç siyaseti terketsek, tek yürek olsak!

CHP’den yanardöner siyaseti

Anca İstanbul olur: Kaçak kat üstüne kaçak kat çıktılar!