AKİT MENÜ

Medya

Öldükten sonra yakılmak istediğini söyleyen Metin Uca'dan mide bulandıran 'ilişki' itirafı!

Televizyonda sunduğu yarışma programlarında kadın bedeni üzerinden prim yapmaya çalışan Metin Uca, ilişki yaşadığı kadınlarla evlilik düşünmediğini ve öldüğünde yakılmak istediğini vasiyet etti.

2022-03-02 18:08:14

This browser does not support the video element.

 yeniakit.com.tr 

Kadın erkeğin birbirini bir 'mal' gibi gördüğü ilişkiler yaşadığını itiraf eden Metin Uca, vasiyetini açıklayarak öldükten sonra yakılmak istediğini söyledi.

Bir zamanlar televizyonda sunduğu ucube bilgi yarışmasında kadın bedeni üzerinden prim yapmaya çalışan Metin Uca, katıldığı Youtube kanalında özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Metin Uca'dan 'ahlaksız ilişki' itirafı

Haberler.com’un Youtube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Metin Uca, kadın ve erkeğin birbirini bir mal, eşya gibi kullandığı ahlaksız ilişkiler yaşadığını itiraf etti.

İlişki yaşadığı kadınlarla evlilik düşünmediğini söyleyen Uca şu ifadeleri kullandı:

3 kadın peş peşe ölünce istemeden ben insanların hayatlarını olumsuz etkileyen biri miyim diye düşünmeye başladım. Bundan sonra ilişkileri daha yüzeysel, tutkulu ama evliliğe gitmeyecek bir düzeyde yaşamayı tercih ettim. Açık ilişki yaşamayı kabul edenlerle birlikte oluyorum. Hayattan keyif almayı pek çok şeyin önünde tutan, seçkin zevkleri olan ve yaşı gelmiş kadınlar oluyor genelde. Hayatımı paylaştığım bir kadına yük olmadım. Mutluyum, hayattan keyif alıyorum ve asla bırakmak gibi bir niyetim yok.

Vasiyetini açıkladı: Öldükten sonra beni yakın

Daha önce 'yağmur duası' ile dalga geçerek dini değerlere hakaret eden Metin Uca, vasiyetini de açıkladı. Uca, ağzını gere gere yaptığı açıklamada öldükten sonra yakılmak istediğini vasiyet etti.

Yorumlara Git

Dünyanın ilk ekmeği THY’nin New York seferinde

Türkiye'ye verilmeyen F-35 ve Eurofighter'lar o ülkeye gönderilecek

Starlink uyduları dronları tespit etti! Hayalet uçakları da tespit edebilecek mi?

Hamas'tan HÜDAPAR'a dikkat çeken mektup

Pötibör bisküvinin doğum gününe kutlama!