AKİT MENÜ

Gündem

Doktor musunuz hain mi?

Türk Tabipler Birliği (TTB) haklarını talep etme kararını yine vatandaşın aleyhine kullanarak, 14-15 Mart'ta iş bırakmaya hazırlanıyor.

2022-03-05 00:22:06

 Yeniakit.com.tr 

Hipokrat yeminini ayaklar altına alan Türk Tabipler Birliği bünyesindeki doktorlar, hak talebi için yine vatandaşı mağdur edecek.

Ayda en az iki gün grev yapmayı alışkanlık haline getiren TTB'li doktorlar, 14-15 Mart tarihlerinde yine görev bırakıyor.

Vatandaşın sağlık hakkını nasıl gasbedeceklerini anlattılar!

TTB'nin Mart ayında yapacağı grev,basın açıklaması ile duyrulurken, yine pandemi dönemine dikkat çekilerek duygu sömürüsü yapıldı.

"Pandemi herkese hekimlerin ve sağlık çalışanlarının ne kadar yaşamsal ve önemli bir iş yaptıklarını gösterdi." denilen açıklamada, vatandaşın sağlık hakkının nasıl gasbedileceği şöyle anlatıldı:

Bir kez daha tabip odalarımızla birlikte başta TBMM olmak üzere etkili, yetkili olan herkese sesleniyoruz: Emeğimizin karşılığını alamadığımız, tüketen çalışma koşullarına, sağlık alanında yaşanan şiddete tek bir gün bile tahammülümüz kalmadı. Emeğimiz için, haklarımız için, acil taleplerimize yönelik adım atılmaz ise 14-15 Mart Pazartesi ve Salı günleri tüm Türkiye'de, bütün sağlık kurumlarında G(ö)REV'de olacağımızı ilan ediyoruz.

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun