AKİT MENÜ

Teknoloji

Çelik kayışlı Night Vision zamanınızı aydınlatacak

İsviçre’li Victorinox Swis Army, Nigh Vision modelinin yeni serisini duyurdu. Çelik kayışlı Night Vision, şık tasarımı, şehirli duruşu ve LED aydınlatması ile saat dünyasına hareket getirecek. Giyimine özen gösteren erkeklerin sahip olmak isteyeceği Night Vision, gri rengiyle de her ortamda şıklığınızı tamamlayacak.

Güncelleme Tarihi:

Saat; bir erkeğin tarzını ve yaşam biçimini yansıtan en önemli aksesuar. Saatin anavatanında üretilen Victorinox Swiss Army ise LED aydınlatmalı Night Vision modeli ile erkeklerin saat seçimindeki tek tercihi olacak. İster işte ister dışarıda rahatlıkla kullanabileceğiniz Night Vision sayesinde ışığınız anında fark edilecek.

Victorinox Swiss Army’nin segmentindeki tek modeli Night Vision, LED aydınlatma sistemi ile kullanıcıya farklı bir özellik sunuyor. LED feneri ve kadran aydınlatması ile dikkat çeken saat, karanlık ortamlarda zamanı sizin için aydınlatıyor. Mors alfabesini kullanarak SOS mesajı verebilen Night Vision, aynı zamanda zorlu ortamlarda da yardımınıza koşuyor. Koyu gri kadranı ile tüm renklerde kullanılabilen Night Vision, yansıma yapmayan safir kristal camı ile de kaliteli bir duruş sergiliyor. Kasa çapı ve yüksekliği ile bileğinizdeki gücü hissedeceğiniz Victorinox Swiss Army Night Vision, çelik kayışı sayesinde uzun süre dayanıklılığını koruyor.

Çelik kasa içinde Quartz makine ve 72 ay pil ömrüne sahip olan Night Vision, tarih, pil gücü tükenme uyarısı, LED fener ve kadran ışığı gibi özelliklerini tek bir saatte birleştiriyor. Üstelik suya dirençli olan Night Vision, 5 ATM’ye kadar da su geçirmiyor.

 

Yeni Akit - İsa ÖZGÜLLER / İSTANBUL

Yorumlara Git

Araç sahipleri yandı! Akaryakıta büyük zam

Ülke olarak çileden çıkmıştık! Yunanistan Türkiye kararını duyurdu: Bir daha tekrarlanmayacak

Saadet Partili isimden kan donduran 15 Temmuz sözleri

Türkiye’den BM’ye İsrail çağrısı: Derhal harekete geçilmeli!

Korkulan olmak üzere! Shell çekilme kararı aldı