AKİT MENÜ

Gündem

"Günah yazmıyor melekler" diyerek 'seküler dostlarına' alkol ısmarlayan İBB 'hocası' Fatma Yavuz'a din dersi

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, "Alkolleri kendim finanse ettim. Melekler içki içene yakın oturdunuz diye günah yazmıyor" diyen İBB İnanç Masası biriminde çalışan Fatma Yavuz'a ders verdi. Karahasanoğlu, "Oradan çıkan bir kişi alkollü araç kullanıp kaza yapsa hem dinen hem de hukuken sen de sorumlusun" dedi.

2022-03-14 12:56:51

This browser does not support the video element.

İBB İnanç Masası biriminde çalışan Fatma Yavuz, "Muhafazakarların, seküler dostlarına borcudur." diyerek nikah töreninde içki servisi yaptırdı. Bunun hayali olduğunu belirten Yavuz, "Melekler 'Sen çok yakın oturmuşsun sana da günah yazıyoruz' demiyor." ifadelerini kullandı. 2019 yılında Diyanet'ten ihraç edilen Yavuz, daha önce de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türk milletini 'birden fazla kez soykırım yapmakla' suçlamıştı.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, Yavuz'un bu skandalı da masaya yatırıldı.

Konuyu değerlendiren Karahasanoğlu şunları söyledi:

"Aynı mantıkla devam edeceksek, işkembeden sallayarak fetva vereceksek devam edelim başörtülü hanım efendinin yaptığı gibi; başını aç. Melekler gelip, 'Sen başını açmışsın' demeyecek. Mini etek giy. Melekler gelip, 'Sen mini etek giymişsin' demeyecekler. Zina yap. Melekler 'Sen zina yapmışsın' demeyecekler. Devam et, bunun bir sınırı yok ki.

Samimi söylüyorum, alkol içilmesini teşvik ettiğine göre, şu toplantıda alkol alan birisi çıktığında bir kaza yaptığında, bu hanım efendi dinen de sorumludur, hukuken de sorumludur."

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!