AKİT MENÜ

Gündem

Alparslan Kuytul sokakları yine karıştırdı!

Furkan Vakfı Genel Başkanı Alparslan Kuytul, yandaşlarını Adana sokaklarına dökerek, taşkınlık çıkarttı. Polisin dağılın uyarılarına aldırış etmeyen Kuytul ve beraberindekiler, müdahale ile karşılaşınca "şiddet" çığırtkanlığı yaptı. Öte yandan Alparslan Kuytul'un FETÖ ve HDP gibi sürekli Bakan Soylu'nun istifasını istemesi dikkat çekti.

2022-03-20 18:56:26

This browser does not support the video element.

 Yeniakit.com.tr 

FETÖ ve HDP gibi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan rahatsızlığı bir türlü bitmeyen Furkan Vakfı Genel Başkanı Alparslan Kuytul, Adana'da "Bakan Soylu istifa" konulu bir miting düzenlemek istedi.

Furkan Vakfı üyelerini arkasına alan Kuytul, Atatürk Caddesi üzerinde miting alanına doğru yürümeye başladı. Emniyet güçleri caddenin çıkışına kadar müsade ettiği yürüyüşe daha fazla izin vermedi.

Sokaklar babanızın çiftliği mi?

Caddeyi trafiğe kapatıp, sokaklar babasının çiftliğiymiş gibi davranan Furkan Vakfı üyeleri, emniyet güçlerinin dağılın uyarısına aldırış etmedi. Polise karşı taşkınlık çıkartan grup ile emniyet arasında arbede başladı.

"Dağılın" uyarılarına aldırış etmeyen grup müdahale ile karşılaşınca da "şiddet" çığırtkanlığı yaptı.

Alparslan Kuytul geçtiğimiz ay düzenlediği mitinginde, tüm Türkiye'ye "Yoksulluğa karşı sokağa çıkın." çağrısında bulunmuştu.

Yorumlara Git

Sözcü’yü dansöze çevirdiler! Instagram’ın borazanı olursan böyle rezil olursun

Türkiye tarihinde böylesi olmamıştı! Selçuk Bayraktar müthiş rakamı verdi

Kamala Harris ABD'yi karıştırdı! "Çekinmem vururum"

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!