AKİT MENÜ

Teknoloji

Nubia Z11 Mini'nin özellikleri belli oldu

ZTE, Nubia markası altında Nubia Z11 mini akıllı telefonun duyurusunu gerekleştirdi.

Bir ZTE alt markası olan Nubia, 5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü IPS ekrana sahip Nubia Z11 mini akıllı telefonun tanıtımını gerçekleştirdi.

Teknik özellikleri itibariyle orta segmentte konumlandırılan Nubia Z11 mini özellikle kamera donanımıyla dikkat çekiyor. Xiaomi Mi 5 ve Huawei Mate 8’de olduğu gibi 16MP çözünürlüklü Sony üretimi (Sony IMX298) kameranın kullanıldığı Nubia Z11 mini’de söz konusu kamera faz algılamalı odaklama gerçekleştirebiliyor.

NUBİA Z11 MİNİ'NİN KAMERASI BOYUNDAN BÜYÜK

F/2.0 lensin eşlik ettiği arka kamera OIS özelliğini barındırırken, ZTE’nin 3D gürültü azaltma özelliğini de kamera yeteneklerine dahil ettiğini görüyoruz. RAW formatında çekimler gerçekleştiren altı katmanlı arka kamera ayrıca ISO 12.800 değerlerine çıkabiliyor.

Nubia Z11 mini’nin ön kamerası ise f/2.4 diyafram değerinde ve 8MP çözünürlüğünde. Ön kamera 80 derecelik çekimler gerçekleştirebiliyor.

Qualcomm’un sekiz çekirdekli Snapdraon 617 (One A9 ile aynı) işlemcisinden güç alan Nubia Z11 mini’de 3GB RAM yer alıyor. Orta seviye akıllı telefonlarda pek de görmeye alışık olmadığımız 64GB depolamaya ev sahipliği yapan telefonun arka bölümünde parmak izi sensörü yer alıyor.

Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışan Nubia Z11 mini’nin pili ise 2.800 mAh büyüklüğünde. Bu ay içerisinde raflarda olacak akıllı telefonun fiyatı 230 dolar olarak açıklandı.

 

(Shiftdelete)

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi

Araç sahipleri yandı! Akaryakıta büyük zam