AKİT MENÜ

Gündem

İhsan Eliaçık'tan şanlı fetihlerimize 'işgal' hakareti!

İlahiyatçı unvanı ile topluma zehirli düşüncelerini yaymayı sürdüren İhsan Eliaçık, Ramazan ayında online tefsir dersine başladı. Eliaçık, Allah'ın dini İslam'ın yeryüzünde yayılmasını sağlayan fetihleri hedef alarak, "Bu kadar Müslümana ne gerek var?" diye sordu.

This browser does not support the video element.

 Yeniakit.com.tr 

Online platformda ağına düşürdüğü kişilere zehirli düşüncelerini aşılayan İhsan Eliaçık, bu sefer de, "Bu kadar Müslümana ne gerek var?" diye sordu.

"Bir milyar Müslümana ne gerek var? İpini koparan Müslüman olmuş." diyerek haddi aşan ifadeler kullanan Eliaçık, yüce dinimiz İslam'ın yayılmasını sağlayan şanlı fetihlerimizi hedef aldı. Fetihleri, "işgal" olarak adlandıran Eliaçık, "Gitmişler her yeri işgal etmişler. Mısır'ı, Suriye'yi, Irak'ı, Anadolu'yu... Kılıç zoruyla milleti Müslüman yapmışlar." ifadelerini kullandı.

Müslümanlara 'köle' dedi!

İhsan Eliaçık, sözlerine şöyle devam etti:

Padişaha, sultana vergi alacağı, sömüreceği bir kitle lazım. O yüzden halkı Müslüman yapıp, ben sizin koruyucunuzum diyerek vergi aldılar. Müslümanlık ve Hristiyanlık artık bir din değildir. Milli kimliktir. Bunlar toplumsal kimlik haline gelmiştir. Ben ondanım dediğin zaman, onlar üzerinde hegomanya kurmak isteyen devletlerin mensubu hatta bir kölesi haline geliyorsun.

Yorumlara Git

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…

‘İsrail 2 yıl içinde…’ Umarız dediğin olur siyonist yalakası Trump