AKİT MENÜ

Gündem

Vay çakal vay! Türker Ertürk hedef şaşırttı

Yayınladığı yolsuzluk bilgileri nedeniyle CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından tehditler aldığını açıklayan Ergün Poyraz, evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Poyraz’ın AK Parti muhalifi olmasından yararlanmak isteyen darbe sevici emekli amiral Türker Ertürk ise hedef şaşırtma çabası içine girerek saldırıyı hükümetin üzerine yıkmaya çalıştı.

2022-04-12 15:46:07

 yeniakit.com.tr 

AK Parti hükümetine aba altından sopa gösteren sözde bildiriye imza atan 104 amiral eskisinden biri olan Türker Ertürk, utanmazlıkta zirveye oynadı.

Yayınladığı yolsuzluk bilgileri nedeniyle CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından bir süredir tehdit edildiğini söyleyen Ergün Poyraz evinin önünde saldırıya uğradı. Evinin önünde kalabalık bir grup tarafından öldüresiye dövülen Poyraz, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Saldırıyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Türker Ertürk, Poyraz’ın AK Parti'ye muhalif kimliğinden yararlanarak olayı hükümetin üstüne yıkmaya çalıştı.

Paylaşımında CHP’li belediye başkanı tarafından tehdit edilen ve saldırıya uğrayan Ergün Poyraz'ın fotoğrafına yer veren Ertürk yaptığı paylaşımda utanmazlığın zirvesine oynayarak şunları kaydetti:

"Ergün Poyraz evinin önünde saldırıya uğradı ve yoğun bakımda. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun diyoruz ve acil şifa diliyoruz. Özellikle muhaliflere yönelik bu saldırılar sıradan ve yaygın hale geldi. Bu iklimin sorumlusu iktidardır!"

 

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı