AKİT MENÜ

Teknoloji

Defne Telekomünikasyon'dan yeni çözüm

Defne Telekomünikasyon’un yeni çözümlerinden Partner ve Servis Entegrasyon Yönetim Modülü (Partner and Service Management Solution) ile mobil operatörler katma değerli servisler için işbirliği yaptığı partnerlerle daha hızlı ve uyumlu çalışabilecek.

Defne Telekomünikasyon’un yeni çözümlerinden Partner ve Servis Entegrasyon Yönetim Modülü (Partner and Service Management Solution) ile mobil operatörler katma değerli servisler için işbirliği yaptığı partnerlerle daha hızlı ve uyumlu çalışabilecek.

Mobil şebekeler ve çağrı merkezleri için geliştirdiği yenilikçi uygulamalarıyla tanınan Defne Telekomünikasyon’un yeni sunduğu “Partner ve Servis Entegrasyon Yönetimi Modülü (Partner and Service Management Solution)” mobil operatörlerin katma değerli hizmet sağlayan partnerleriyle ilişkilerinde personel ve operasyonel maliyetlerini ciddi ölçüde düşürürken söz konusu süreçleri de daha verimli ve düzenli bir hale getiriyor.

PARTNER ENTEGRASYONU VE SERVİS YÖNETİMİ ONLİNE SİSTEM ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLECEK

Yeni çözümle ilgili açıklama yapan Defne Telekomünikasyon Genel Müdürü Oğuz Haliloğlu şunları söyledi: “Defne’nin Partner ve Servis Entegrasyon Yönetimi Modülü mobil operatörlerin partner ilişkileri yönetimi ile ilgili süreçlerinin verimliliğini arttırırken, operasyonel maliyetlerini de düşürmelerini sağlıyor. Zira sistem güvenli ve merkezi bir noktadan Internet üzerinden çalışıyor. Çözümün kolay kullanımlı Web Servis/GUI ara yüzleri partnerlerin iletişim ağına erişimini kolaylaştırıyor ve servislerin abonelere sunumunu hızlandırıyor. Modül aynı zamanda mobil operatörlerin partner yönetimi, koordinasyonu, destek ve kontrolleri, ile partner servislerinin kolay sunumu için gelişmiş fonksiyonlar sunuyor. Yani mobil operatörlerin işbirliği içerisinde olduğu partner firmalar, mobil operatörün sistemine bu modül için oluşturulan arayüzden girerek kolaylıkla işlemlerini halledebiliyorlar. Partner ve Servis Entegrasyon Yönetimi Modülü, partnerlere ait yenilikçi katma değerli servislerin pazara sunulmasındaki zamanı hayli azaltıyor ve opeartörlerin gelirlerini arttırıyor.”

Partner ve Servis Entegrasyon Yönetimi Modülü hali hazırda Asya-Pasifik bölgesinde önde gelen mobil operatör ağlarından birinde kullanılıyor.

 

Yeni Akit - İsa ÖZGÜLLER / İSTANBUL

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi

Araç sahipleri yandı! Akaryakıta büyük zam