AKİT MENÜ

Siyaset

AK Partli Sinan Burhan tepki gösterdi: Algı balonunu patlatıyoruz

AK Partili Sinan Burhan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak CHP'li Mansur Yavaş'ı eleştirerek algı yaptığını söyledi.

2022-04-26 13:28:04

This browser does not support the video element.

 yeniakit.com.tr 

AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Burhan, "Sn Mansur Yavaş’ın çiftiye bir yılda verdiğini hükümet sadece bir haftada 4 katını verdi. Ama reklamını yapmıyor. Algı balonunu patlatıyoruz . İşte gerçekler…" notunu düştüğü bir video paylaştı.

Videoda, AK Parti Hükümeti'nin sadece Ankara'da çiftçiye bir hafta sürede 125 milyon lira mazot, 95 milyon lira gübre desteği verdiğini açıklayan Burhan, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 1 yılda verdiği 30 milyon lira mazot desteği üzerinden algı yaptığını söyledi.

"Farkı görün" diyen Burhan, "AK Parti verdiği desteğin reklamını ve algısını yapmıyor" dedi.

Burhan’ın yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çiftçiye mazot desteği verdi. Teşekkür ediyoruz. Ama hükümetin verdiği destekleri biliyor muyuz? Bilmiyoruz. Hükümet bir haftada sadece Ankara ilinde 125 Trilyon (eski parayla) yeni parayla 125 Milyon lira mazot desteği verdi. Ne kadara sürede? Bir haftada.

Peki Ankara Büyükşehir Belediyesi bir yılda ne verdi? 30 Milyon civarında mazot desteği verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Hükümet bir mi diye soranlar olacak. Elbette bir değil. Hükümet sadece Ankara’da 125 Milyon Lira verdi. Ne kadar sürede bir hafta sürede. 95 Milyon lira da yine Ankara’da gübre desteği verdi. Ne kadar sürede bir hafta sürede.

Sevgili Ankaralılar gerçekleri görelim. Hükümetin yapmış olduğu çok büyük destekler var. Ama algı yapmıyor, reklam yapmıyor. Bir haftada 125 Milyon. Mansur Bey bir yılda 30 Milyon civarında destek oldu. Farkı görün. Kaliteyi görün.”

Yorumlara Git

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!

FETÖ’cüler siyonistleri taklit etmiş

Türkiye'nin hamlesi o ülkeleri köşeye sıkıştırdı! ROKETSAN'ın ALKA lazer silahı bakın ne yapacak!