AKİT MENÜ

Gündem

Bahçeli'den terörist Kalkan'ın uykularını kaçıracak sözler

MHP lideri Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın elebaşı Duran Kalkan'ın "Operasyonlar devam ederse savaşı Türkiye şehirlerine taşıyacağız" şeklindeki küstah tehdidine; "Duran Kalkan, savaşı şehirlere taşıyacağını iddia etmiştir. İnanıyorum ki bu terörist Duran Kalkan'ın da sonu yakındır. Bir yiğidimiz Türkiye'yi tehdit etmeye yeltenen hainlerin ya leşini yere serecek ya da başlarına çuval geçirerek Türk adaletine teslim edecektir" sözleriyle karşılık verdi.

Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe Kilit Operasyonu sonrası köşeye sıkışan terör örgütü PKK'ın sözde yürütme komitesi üyesi Duran Kalkan Türkiye'ye yönelik küstah bir tehditte bulundu. Terörist Kalkan operasyonların devam etmesi halinde savaşı Türkiye şehirlerine taşıyacaklarını belirtti.

Parti grubunda PKK elebaşı Duran Kalkan'ın bu tehdidine değinen MHP lideri Devlet Bahçeli, eli kanlı teröristin uykularını kaçıracak şu ifadeker kullandı:

"Bir yiğidimiz leşini yere serecek"

"Duran Kalkan, operasyonların devam etmesi halinde savaşı şehirlere taşıyacağını iddia etmiştir. Bursa ve İstanbul'da yapılan hain saldırılar gerçekleştirilmiştir. İnanıyorum ki bu terörist Duran Kalkan'ın da sonu yakındır. Bir yiğidimiz Türkiye'yi tehdit etmeye yeltenen hainlerin ya leşini yere serecek ya da başlarına çuval geçirerek Türk adaletine teslim edecektir"

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!

FETÖ’cüler siyonistleri taklit etmiş