AKİT MENÜ

Biyografi

Dilan Tatlıses kimdir? Dilan Çıtak Tatlıses’in annesi kim?

İbo Show konukları arasında bu hafta Dilan Tatlıses yer alıyor. Peki, Dilan Tatlıses kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilan Çıtak'ın annesi kimdir? İşte Dilan Tatlıses’in hayatı, biyografisi, özgeçmişi.

Dilan Çıtak Tatlıses’in hayatı ve biyografisi Televizyon başındakiler tarafından merak konusu oldu. Bu hafta İbo Show konukları arasında şarkıcı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Tatlıses de var. 

Dilan Çıtak Tatlıses kimdir?

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak Tatlıses, 2 Aralık 1989 tarihinde dünyaya geldi. Babasından izinden giderek küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başladı. 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okudu. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bıraktı ve piyano çalmaya devam etti. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı.

Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?

2011'de dil ve müzik eğitimi için Amerika’ya gitti. "Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan çeşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi.  İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünü kazanarak eğitimine bu alanda devam etti. Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak'tır.

 

Yorumlara Git

Katil kim? Bakan Yerlikaya'dan Narin Güran açıklaması

Hatice Kolçak: Bu yol rekor getirecek

Amerika’dan yine boş beleş açıklamalar! İş çözmeye değil, gezmeye gitmişler

Katil İsrail’den Lübnan'a hava saldırısı

Alman otomotiv devi iflas etti! Otomobil markaları için parça üretiyordu