AKİT MENÜ

Siyaset

Ümit Özdağ'ın akıl sınırlarını zorlayan senaryosu! Sessiz İstila

Hande Karacusu'nun gözaltına alınmasından sonra, kendisinin sipariş ettiğini açıkladığı Sessiz İstila filmi, Ümit Özdağ'ın gözünün ırkçılıkla ne kadar karardığını yeniden ortaya koydu.

2022-05-04 21:56:41

This browser does not support the video element.

 Yeniakit.com.tr 

Göçmen vatandaşlara yönelik ırkçı tutumuyla gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sipariş edip finansmanını sağladığı Sessiz İstila filmi senaryosu ile akıl sınırlarını zorladı.

Akıl sınırlarını zorlayan senaryodan bölümler

Filmde 3 Mayıs 2043 tarihi anlatılırken, Türkiye'nin eyaletlere ayrıldığı ve İstanbul Eyalet Başkanı'nın Suriyeli Ahmet Bin Veli olduğu aktarıldı.

Ayrıca bir beyin cerrahisini oynayan gencin, Suriyeliler sebebi ile mesleğini icra edemediği, hastanede temizlikçilik yaptığı, işinden evine gidip gelirken Suriyeliler tarafından yolunun kesildiği gibi hayal sınırlarını zorlayan sahneler yer aldı.

Genç bir doktoru oynayan kişinin, filmdeki anne ve baba karakterine, hastanede Türkçe konuşulmadığını, kendi adı olan Göktuğ'a Suriyelilerin dilinin dönmediğini, bu sebeple kendisine "Ey Türk" diye seslenildiğini söylediği filmin dikkat çeken kesitleri oldu.

Ümit Özdağ, kısa bir süre önce, ilerleyen yıllarda Afganlarla Suriyelilerin Türk kadınlarının giyim-kuşamına müdahale edeceğini söyleyerek gündeme gelmişti. 

Yorumlara Git

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…

ANKA 3, ilk atışta hedefi başarıyla vurdu

Arda Turan’ın rekoru kırılacak! Gündem oldu: Müthiş potansiyel var müthiş dediler: O ülkeye gidecek…