AKİT MENÜ

Medya

Faşist Yılmaz Özdil yine yaptı yapacağını

Türk medyasının en ırkçı yazarlarından biri olan Yılmaz Özdil, yine faşistliğini gözler önüne seren bir yazı kaleme aldı. Sözcü'deki köşesinde, tıpkı kendisi gibi mülteci düşmanı olan Ümit Özdağ'a destek veren Özdil, adeta şıracının şahitliğine soyundu.

Türk medyasının en ırkçı yazarlarından biri olan Yılmaz Özdil, yine faşistliğini gözler önüne seren bir yazı kaleme aldı. Sözcü'deki köşesinde, tıpkı kendisi gibi mülteci düşmanı olan Ümit Özdağ'a destek veren Özdil, adeta şıracının şahitliğine soyundu. İşte o yazının ilgili bölümü: 

"Suriyelilerin Afganların yürüye yürüye Türkiye'ye girmesi, serbest, Ümit Özdağ'ın Tbmm'den içişleri bakanlığına yürümesi, yasak.

Kimliği bile olmayan, ikametgah adresi bile olmayan kaçak Suriyelilerin kaçak Afganların, memleketin 81 vilayetine de gidebilmesi serbest, Ümit Özdağ'ın Ankara'da yürümesi yasak.

Suriyelilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, seçmen olması, milletvekili adayı olması serbest, milletvekili Ümit Özdağ'ın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak anayasal haklarını kullanması yasak. (...)"

 

 

 

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı