AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Bal ve badem yağı kürü: Göz çevresindeki kırışıklıkları bu yöntemlerle yok edebilirsiniz! Doğal çözüm

Göz çevresinde ki kırışıklıklar yaş ilerledikçe daha belirginleşmeye başlaması ile pek çok bireyin bu duruma canı sıkılmaktadır. Ancak göz çevresinde ki kırışıkları yok etmek artık çok basit. İşte, doğal yöntemler ile göz çevresinde ki kırışıklıkları yok etmenin yöntemleri…

2022-05-09 10:44:15

Göz çevresi kırışıklık neden olur?

Göz çevresi yüz derisinin en ince ve hassas olduğu bölgesidir. Örneğin yanak ve alın derimizin kalınlığı bir havlu kadarsa, göz çevresi derimizin kalınlığı ancak bir mendil kadardır. Bu nedenle göz çevremizin yüzümüzdeki kırışıklıklara en çok eğilimli bölge olduğu söylenebilir. Ayrıca göz çevresi kırışıklıkları estetik açıdan, özelikle kadınların olduğundan daha yaşlı görünmesinde diğer faktörlere göre daha etkili olduğu ve psikolojik olarak da büyük baskı oluşturacağı için, onun nedenlerini öğrenerek gerekli önlemleri almak, oldukça önemlidir.

Göz çevresinde ki kırışıklıkların yok olmasını sağlayan bu yöntem herkesin kolaylıkla kullanabileceği ve her cilt yapısına uygun olan yöntemler arasında bulunması ile tereddüt etmeden kullanma fırsatını bulabilirsiniz. Üstelik bu yöntem yaş ilerledikçe ortaya çıkan göz çevresinde ki kırışıkların çıkmasını da engellemesi ile ün kazanmasıyla birlikte bu yöntemi kırışıklıklar başlamadan kullanmanız daha büyük bir avantaj sağlayacaktır.

İşte, göz çevresinde ki kırışıklıklardan kurtulma yöntemi…

Göz Çevresindeki Kırışıklıkları Yok Edin

Göz Çevresinde oluşan kırışıklıklar her ne kadar can sıkıcı olsa da artık bu kırışıklar ile baş etmek çok basit. Göz çevresi için uygulayacağınız muazzam bir kür tarifini sizler ile paylaşacağız. Bu kürü haftada en az 3 defa uygulayarak cildinizin bebeksi bir görünüme kavuşmasını sağlayacaksınız. Böylelikle bu kür sayesinde yaşınız kaç olursa olsun adeta sizi en az 5 yaş genç gösterecek. Cildinizde kırışıklık oluşmaması için büyük bir avantaj sağlarken oluşan kırışıklıkları yok ederken gözlerinize inanamayacaksınız.

Bal ve badem yağı kürü

Bal ve badem yağı kürünü kullanarak göz çevrenizde ki kırışıklardan çok pratik bir şekilde kurtulma fırsatını bulabileceksiniz. Son zamanların en çok tercih edilen etkili yöntemleri arasında popülerliğini arttırırken adeta gençleşme fırsatını elde edebileceksiniz. 1 yemek kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı badem yağını karıştırın ve her gece yatmadan önce muhakkak göz çevresine uygulayarak muazzam etkilerden yararlanın.

Göz kenarındaki çizgiler nasıl yok edilir?

Nemlendirici Hindistan cevizi yağını hafifçe masaj yaparak her gün göz altlarına sürün. Doğal yağı ile iyi bir nemlendirici olan Avokado'yu göz altları ve alın bölgesinde kullanabilirsiniz. Göz altı ve çevresinde oluşan kırışıklıkların görünümünü azaltmak için salatalık suyu ya da salatalık dilimleri kullanabilirsiniz.

 

Yorumlara Git

"5 milyon insan Türkiye'ye gidecek" diyerek duyurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in kalleş planını açıkladı

Hepsi peş peşe açıkladı, ama Ancelotti hala anlamıyor! Arda Güler ortalığı karıştırdı

Yana yakıla Ocak’ta golcü arıyor! Fenerbahçe’ye 65 milyonluk golcü! Mou talimatı verdi yine…

Ortalık karışacak! Derbi öncesi sponsor bombası: Beşiktaş'tan Galatasaray'a illegal suçlaması