AKİT MENÜ

Gündem

Cemil Kılıç, Peygamberimiz'in (SAV) ırkını hadsizce hedef almıştı! Tepki gösterenleri 'vatan haini' ilan etti

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in ırkını hadsizce hedef alıp, "Dinimiz ırkçılığı yasaklamıştır. Tabi Arap ırkçılığı hariç. O sevaptır." ifadelerini kullanan Cemil Kılıç, kendisine haddi aşan ifadeleri sebebi ile tepki gösterenleri "vatan haini" ilan etti.

2022-05-15 01:09:02

 Yeniakit.com.tr 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın öncülük ettiği yabancı düşmanlığına, kendilerini kamuoyuna din adamı olarak sunan çevrelerden de destek geldi.

Her açıklaması ile yeni bir fitne tohumu eken Kemalistlerin umut ışığı ilahiyatçısı Cemil Kılıç, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) mensubu olduğu ırkı hadsizce hedef aldı.

Irkçılığı teşvik etti!

Yüce dinimiz İslam'ın kesin bir şekilde yasakladığı ırkçılığı teşvik eden Kılıç, "Dinimiz ırkçılığı yasaklamıştır. Tabi Arap ırkçılığı hariç. O sevaptır." diyerek mesajına gülme ikonu ekledi.

Tepki gösterenleri 'vatan haini' ilan etti!

Dini hassasiyeti olan kişilerin tepkisinden sonra bir mesaj daha paylaşan Kılıç, kendisine tepki gösterenleri vatan haini ilan etti:

Kılıç şunları söyledi:

İslam'ı, Arap dili, Arap yazısı ve Arap kültürü ile eşitleyenler İslam'a düşmanlık eden hainlerdir. Bunlar İslam maskesi takıp Arap milliyetçiliği yapanlardır. Arap milliyetçiliğine karşı çıkıp Türk dili ve kültürünü korumaya çalışanları hemen İslam düşmanlığıyla etiketliyorlar.


Yorumlara Git

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi