AKİT MENÜ

Gündem

MİT operasyonu anneleri sevindirdi

1990'lı yıllarda özellikle küçük çocukları kaçırarak örgüte teslim etme suçuyla ön plana çıkan ve terör örgütü adına birçok saldırı gerçekleştiren terörist Ekrem Üstek’in Suriye'de MİT tarafından gerçekleştirilen nokta operasyon ile etkisiz hale getirilmesi dağa kaçırılan evlatları için 987 gündür Diyarbakır HDP İl binası önünde nöbet tutan acılı aileleri sevindirdi.

OĞUZHAN GÜLTEKİN  ANKARA

Üstek’in etkisiz hale getirilmesine ilişkin konuşan anne Ayşegül Biçer, “Haberi duyduğumda nasıl mutlu oldum bilemezsiniz. İnşallah devletimiz günü gelince Karayılan’ı, Demirtaş’ı ve diğer eli kanlı katilleri de bu hain gibi yapar. Bu insan birçok masum insanı öldürmüş, küçücük çocukları zorla dağa kaçırmış bir insan. Devletimiz hak edene hak ettiğini vermiştir. Fakir fukaranın çocuğunu dağa kaçıranlar bu hain gibi bin parçaya bölünsün. Masumun kanına kim giriyorsa cezasını çeksin. Bu hainler çok annenin ahı aldı. Biz yıllardır evlat mücadelesi veriyoruz. Hainlere göğüs geriyoruz. Çok şükür çabalarımız boşa gitmiyor. İnşallah ele başları da etkisiz hale getirildiği zaman bütün anneleri evlatlarına kavuşacak” dedi.

Darısı Karayılan’ın başına

HDP’nin dağa götürdüğü kardeşi için nöbet tutan ağabey Sinan Yüksekova ise şunları söyledi: “Devletimizin operasyonlarını sonuna kadar destekliyoruz. Hak ettikleri cezayı buluyorlar. Bu hainler yüzünden yüzlerce aile evlat hasreti çekiyor. İnşallah elebaşlarının da sonu bu hainler gibi olacak. Mazlumun ahını alanın sonu bu işte. Darısı Karayılan’ın Demirtaş’ın da başına inşallah. Mücadelemizi burada sürdürmeye devam edeceğiz. Biz güçlüyüz onlar zayıf. Devletimiz bizim arkamızda. Onlar yok olmaya mecbur. Teker teker azalıyorlar. Biz evlatlarımızı, kardeşlerimizi söküp alıyoruz devletimiz de bunun gibi hainleri tek tek yok ediyor.”

Yorumlara Git

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…

ANKA 3, ilk atışta hedefi başarıyla vurdu

Arda Turan’ın rekoru kırılacak! Gündem oldu: Müthiş potansiyel var müthiş dediler: O ülkeye gidecek…