AKİT MENÜ

Gündem

Ahlaksız TV programlarını protesto ettiler

Saadet Partisi İstanbul Kadın Gençlik Kolları, İslam dinine, gelenek ve göreneklere uygun olmadığı gerekçesiyle bazı TV yayınlarını protesto etti.

2018-09-20 17:58:11

Sirkeci PTT Merkezi önünde toplanan grup, "Kültür erozyonuna, ahlaki ve manevi çöküntüye hayır" ve "70 milyon ülke evladı narkozlanmış durumdadır" yazılı pankart açtı.

Ellerinde "Ben televizyonda şiddet istemiyorum", "Temiz yayın sahası istiyoruz" ve "Önce ahlak ve maneviyat" yazılı dövizler taşıyan grup, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kanallarda yayınlanan düzgün programların yıl boyu devam etmesini istedi.

Saadet Partisi İstanbul Kadın Gençlik Kolları Başkanı Kübra Koyun, grup adına yaptığı açıklamada, Saadet Partili kadınlar olarak televizyonlarda yayınlanan ve İslam dinine, gelenek ve göreneklere uygun olmayan programları protesto etmek ve televizyonlardaki yayınların düzeltilmesi için toplanan 37 bin 728 imzayı yetkililere göndermek üzere Sirkeci PTT Merkezi önünde toplandıklarını belirtti.



Basın açıklamasının ardından 3 klasör dosya içerisinde toplanan imzalar ile şikayet dilekçeleri Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ilgili bakanlık ve müdürlüklere gönderilmek üzere Sirkeci PTT Merkezi'ne teslim edildi.

Yorumlara Git

Göz göre göre çıkmamıştı: Ali Koç’un cebinden mi çıkacak Mourinho’nun cebinden mi? Kasıtlı bir girişim…

Bakan Yerlikaya’dan soruşturma iddialarına sert tepki: ‘Alçakça bir yalan’

Türkiye'den çok sert F-35 tepkisi: Bu kararı alırsanız isabetli olur

Türkiye'de 350 milyar dolarlık altın rezervi! Her yerden fışkırıyor ama çok büyük bir sıkıntı var

Neler çıkıyor neler! CHP'li vekilin arabasında rezalet yeni detaylar