AKİT MENÜ

Gündem

MÜSİAD’dan Kılıç’a tepki

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 85. Genel İdare Kurulu (GİK) 600’e yakın MÜSİAD Üyesi İşadamı’nın katılımı ile Elazığ’da gerçekleştirildi.

2014-04-26 22:18:09

AKİT / ELAZIĞ -  Genel İdare Kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, huzur ve istikrarı savunan bir dernek oldukları için Anayasa Mahkemesi kuruluş yıldönümünde yaşananları hoş karşılamadıklarını bildirdi. Başkan Olpak, bugün toplumun yargı içindeki huzursuzluğun farkında olduğunu ve rahatsızlık duyduğunu belirterek, “Daha da önemlisi, bu huzursuzluğu ve yanlışlığı meydana getiren de, ne toplum, ne iş camiası, ne de STK’lardır. Bizzat yargının kendisidir ve çözümünü bulmak da yargıya düşer. Farklı zamanlarda, gerektiğinde hızla inisiyatif almaktan çekinmeyen yargı, çözüm konusunda da bunu yapmak yerine, kamuya açık bir şekilde, devlet yönetimi arasında kavga algısı oluşturacak yaklaşımlardan kaçınmalıdır” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANLIĞINA  KİMİN GELDİĞİ ÖNEMLİ DEĞİLDİR”

Başkan Nail Olpak, cumhurbaşkanlığı makamında görev yapacak kişinin milletin bağrından çıkması, devlet ve milletin geleceği için çalışmasının önemli olduğunu dile getirerek, “Bir diğer husus da bu seçimin, halkımızın hür iradesi ile yapılacak olmasıdır. Bu iki husus gerçekleştiği zaman, Cumhurbaşkanlığına kimin geldiği önemli değildir” diye konuştu.

Yorumlara Git

Göz göre göre çıkmamıştı: Ali Koç’un cebinden mi çıkacak Mourinho’nun cebinden mi? Kasıtlı bir girişim…

Bakan Yerlikaya’dan soruşturma iddialarına sert tepki: ‘Alçakça bir yalan’

Türkiye'den çok sert F-35 tepkisi: Bu kararı alırsanız isabetli olur

Türkiye'de 350 milyar dolarlık altın rezervi! Her yerden fışkırıyor ama çok büyük bir sıkıntı var

Neler çıkıyor neler! CHP'li vekilin arabasında rezalet yeni detaylar