AKİT MENÜ

Siyaset

'Gel buraya Tuba, ben senin baba yarınım'

Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu tarafından ifşa edilen rezil sözleri, sosyal medyada mizah konusu oldu. Twitter kullanıcıları Erdoğdu'ya Kemal Sunal ile göndermede bulundu.

2022-06-27 00:19:02

This browser does not support the video element.

 Yeniakit.com.tr 

Özge Erdoğdu, eski eşi Aykut Erdoğdu ile Tuba Torun'u konuşurken yaptığı telefon görüşmesini ifşa etti.

Geçtiğimiz günlerde lüks bir nikah töreni ile evlendiği Tuba Torun’a metresi iken CHP Parti Meclisi Üyesi olması amacıyla torpil yapması, evli olduğu halde metres ilişkisi yaşarken eşini aldatmadığına inandırmak için ’50 adamla yattı’, ‘Ben ona babalık yaptım’ diyerek eşini kandırmaya çalışması ile birbirinden rezil işlere imza atan Erdoğdu, "50 adamla yattı" deyip karısına karşı aşağıladığı kadınla evlenerek de rezilliğin üzerine tüy dikti.

Taciz ve tecavüz skandalları kabarık olan CHP’de patlak veren son Erdoğdu skandalı, CHP’nin zina ve fuhuş arşivindeki yerini aldı.

Aykut Erdoğdu nezdindeki CHP'nin rezilliği sosyal medyada mizah malzemesi oldu.

Twitter kullanıcıları, Erdoğdu'ya, Kemal Sunal'ın Hababam Sınıfı'nda Balkan devletlerini anlattığı sahne ile göndermede bulundu.

Öte yandan bir sosyal medya kullanıcısı da rezil Yeşilçam filmi üzerinden, Aykut Erdoğdu'nun, Tuba Torun için, "Ben ona babalık yaptım." demesini eleştirdi.

Yorumlara Git

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!