AKİT MENÜ

Teknoloji

Vatanbilgisayar.com Yenilendi

Türkiye’de hızla büyüyen teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, online alışverişi kolaylaştıran internet sitesi ile tüketicilerden büyük beğeni toplayacak.

Türkiye’de 49 ilde 100’ü aşkın mağazasıyla yerli ve yabancı binlerce markayı müşterilerine sunan Vatan Bilgisayar’ın online alışveriş sitesi vatanbilgisayar.com, teknolojik alt yapısındaki yeniliklerle  birlikte kullanımı, çok daha kolay ve işlevsel hale getirildi. Vatanbilgisayar.com aranılan bilgiye hızlı biçimde ulaşma, daha kolay site içi dolaşım ve pratik öneriler sağlayan akıllı uygulamalarla çok daha kolay alışveriş imkanı sunuyor.

İnternet sitesine eklenen yeni özelliklerle birlikte tablet ve mobil cihazlarda herhangi bir uygulama indirmeye gerek kalmadan ekran boyutu otomatik olarak optimize edilerek vatanbilgisayar.com kolayca kullanılabiliyor. İncelenen son ürün ve o ürünle ilgili olan diğer ürünler “Son Gezdiğiniz Ürünler” başlığı altında incelenebiliyor. Aynı zamanda sitede gerçek zamanlı en çok incelenen ve en çok tercih edilen ürünler takip edilebiliyor. Teknoloji severler için alışverişi daha hızlı ve kesintisiz kılacak bir başka özellik ise tercih edilen ürünün stokta olduğu en yakın mağaza bilgisinin site üzerinden paylaşılabilmesi. Telefon, notebook, tablet yada masaüstü bilgisayar üzerinden konum paylaş özelliğiyle sunulan yol tarifi sayesinde de Vatan mağazalarında ürünü daha detaylı incelebilirsiniz.

Yenilen tasarımıyla kullanım kolaylığı sağlayan pratik ve hızlı alışverişi öne çıkaran vatanbilgisayar.com’un tüketicilerden büyük beğeni toplaması bekleniyor.

Vatan Bilgisayar Hakkında

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim-Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. İstanbul’un yanı sıra Vatan Bilgisayar; İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Konya, Antalya, Kayseri, Samsun, Trabzon, Aydın, Mersin, Eskişehir, Adapazarı, Tekirdağ, İzmit, Hatay, Gaziantep, Balıkesir, Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya, Düzce, Muğla, Diyarbakır, Afyon, Kütahya, Manisa, Çorum, Osmaniye, Edirne, Ordu, Zonguldak (Ereğli), Mardin, Kırklareli, Isparta, Yalova, Uşak, Elazığ, Niğde, Aksaray, Van, Çanakkale, Bolu, Giresun, Karabük ve Şanlıurfa olmak üzere Türkiye’nin 49 ayrı ilinde hizmet veriyor.

En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar; yüzlerce markaya ait, televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebook’dan küçük ev aletlerine kadar 15 bin çeşit ürün yelpazesini satışa sunuyor. Türkiye'nin her yerine vatanbilgisayar.com web sitesi üzerinden online ürün satışı gerçekleştiren Vatan Bilgisayar, haftanın 7 günü saat 10:00-19:00 arasında çağrı merkezinden de (444 56 56) ürünler hakkında detaylı bilgi verebilmekte ve sipariş alabilmektedir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetine büyük önem veren Vatan Bilgisayar'da satış sonrası destek ekibi satış ekibinin yüzde yirmisi kadardır.

Yorumlara Git

Erdoğan'dan Suriye çıkışı: Biz hazırız!

"5 milyon insan Türkiye'ye gidecek" diyerek duyurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in kalleş planını açıkladı

Hepsi peş peşe açıkladı, ama Ancelotti hala anlamıyor! Arda Güler ortalığı karıştırdı

Yana yakıla Ocak’ta golcü arıyor! Fenerbahçe’ye 65 milyonluk golcü! Mou talimatı verdi yine…