AKİT MENÜ

Gündem

"M. Kemal yaşasaydı, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nu İstiklal Mahkemelerinde yargılatır, idama mahkum ettirirdi"

Gazeteci Fatih Uğurlu, SİHA'lardan rahatsız olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'ya sert tepki gösterdi ve "Ben inanıyorum ki, M. Kemal bugün yaşasaydı, Sezgin Tanrıkulu'nu İstiklal Mahkemelerinde yargılatır, idama mahkum ettirirdi" dedi.

This browser does not support the video element.

 yeniakit.com.tr 

Yeni Akit Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Fatih Uğurlu, Yeni Akit'in Youtube kanalında önemli açıklamalarda bulundu.

Uğurlu, geçtiğimiz günlerde SİHA'larla savunma sanayine çağ atlatan Selçuk Bayraktar'a yönelik tehdit dolu ifadeler kullanan ve "Bu korku size yeter ama emin olun adil olacağız." diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'ya tepki gösterdi.

"Her fırsatta SİHA'ları kötülüyor. Bir de hak, hukuk, adalet diyerek süslüyor yalanlarını" diyen Uğurlu, "CHP kontrolündeki 6'lı masa iktidar olursa, öyle anlaşılıyor ki, ilk işleri Türkiye'de SİHA üretimini durdurmak. Cumhuriyet Halk Partisi'nin olduğu yerde, ABD'nin kontrolüyle iktidara gelebilecek olan ve bunun da emarelerini gördüğümüz yerde neden olmasın. Vaktiyle savaş uçağı üretebileceğimiz halde, uçak fabrikalarını kapatarak gaz ocağı fabrikalarına çeviren bunlar değil miydi? Ben inanıyorum ki, M. Kemal bugün yaşasaydı, Sezgin Tanrıkulu'nu İstiklal Mahkemelerinde yargılatır, idama mahkum ettirirdi" dedi.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası