AKİT MENÜ

Ekonomi

Ver korkuyu, al coşkuyu! Yeni Asya direksiyonu ‘Marksiste’ kırdı

Tüm saldırılara rağmen Türkiye’yi kalkındırmaya devam eden AK Parti hükümetinin ekonomi politikasını eleştiren marksist profesör Hayri Kozanoğlu’na, kendisini ‘muhafazakar’ olarak niteleyen Yeni Asya ses oldu.

2022-07-29 14:35:25

Ömrünü İslam’a hizmete adayan Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin fotoğrafıyla çıkan Yeni Asya gazetesi akla hayale durgunluk veren bir olaya imza attı.

Emperyalistlerin tüm saldırılarına rağmen Türkiye’yi kalkındırmaya devam eden AK Parti hükümetin ekonomi politikasını eleştiren marksist profesör Hayri Kozanoğlu, kendini birinci sayfasında Said Nursi fotoğrafıyla çıkan Yeni Asya’nın manşetinde buldu.

Hükümete nereden darbe vuracağını şaşıran Yeni Asya, Marksist ekonomistin mesnetsiz söylemleri üzerinden resmen korku pompaladı.

Gazetede “Ekonomiyi iflasa sürüklüyorlar” manşetiyle Kozanoğlu’nun spekülatif açıklamalarına yer verdi. Bu skandalla birlikte, marksist bir isim üzerinden muhafazakarları hedef alan Yeni Asya’nın kendi değerleri ile ne derece zıt bir tutum içerinde olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!

FETÖ’cüler siyonistleri taklit etmiş