AKİT MENÜ

Gündem

Akit gazetesi Gülen'in peşini bırakmayacak!

Ülke içerisinde kaos ortamı oluşturmak için bütün gücüyle saldırıya geçen Fetullah Gülen ve örgütü, foyalarını ortaya çıkaran medya gruplarını susturmak için dava üstüne dava açıyor. Dünya genelinde diyalog yanlısı(!) biri olarak tanınan Fetullah Gülen'in Müslümanlara karşı hiç de hoşgörülü olmadığını belirten gazetemiz icra kurulu başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Akit gazetesinin Gülen grubunun kirli çamaşırlarını ortaya dökmeye devam edeceğini söyledi.

2014-04-30 19:13:33

This browser does not support the video element.

Fetullah Gülen’in duyarlı medyayı susturma ve yıldırma girişimine, Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ile Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ve Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan sert tepki gösterdiler.

YAHUDİYE HOŞGÖRÜ VAR MÜSLÜMANA YOK!

Fetullah Gülen’in diyalogdan ve hoşgörüden yana olmadığının altını çizen gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, “Bir ceza davası açıyorsunuz yetmiyor, bir de tazminat davası açıyorsunuz, o da yetmiyor basın kuruluşlarına şikayette bulunuyorsunuz. Bir taraftan Yahudi’ye karşı, Hristiyana karşı hoşgörülü olunup, diğer tarafta Müslüman’a karşı bu kadar şedit olmaya ben bir anlam veremiyorum” diyerek Gülen grubunun ikiyüzlü tavrına dikkat çekti.

AKİT GAZETESİ GÜLEN'İN PEŞİNİ BIRAKMAYACAK!

Bazı yargı kurumlarının Paralel Yapının avucunda olduğunu söyleyen Karahasanoğlu, "Ancak bizden Fethullah Gülen'e rahat yok" diyor.

Akit gazetesi kapansa bile yeniden, başka bir gazetede toplanıp mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Karahasanoğlu, "Fethullah Gülen'e Akit anlayışından, Akit zihniyetinden, Akit mücadelesinden kurtulma şansı kesinlikle yok" ifadelerini kullandı.

YARGI BİR SOPA OLARAK KULLANILIYOR

Pensilvanya’nın P’sinin geçtiği bütün yazılara dava açtığını söyleyen Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ise, “Gazetelerin temel işlevi olan haber verme özelliği bu şekklde elinden alınmak isteniyor. Bunun içinde yargının bir sopa olarak kullanıldığını düşünüyorum” dedi.

DOĞRU BİLDİĞİMİZDEN ŞAŞMAYACAĞIZ

17 Aralık’a karşı çıkan medya organları davalarla muhatap oluyor diyen Türkiye gazetesi genel yayın yönetmeni İsmail Kapan da, “Bu baskının bir başka şekilde yönetilmesidir. Davalar açılıyor diye doğru bidiğimizden şaşmayız” şeklinde konuştu.

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

İmam hatipliler için skandal sözler! Yakışmadı sana Erbakan

Terör İsrail, o ülkenin başkentini vurdu

Türkiye'ye gelen Ruslar otel dışına çıkmaktan korkuyor! İşte sebebi

Çin’den acil çağrı: ‘İsrail’i terk edin!’

Suudi Arabistan Türkiye'nin milyarlarca dolarına göz dikti