AKİT MENÜ

İSLAM

İhsan Şenocak'tan "festival" tepkisi! 'Allah'a meydan okumaktır"

Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak son dönemde tartışma konusu olan yatılı-alkollü festivallere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dr. Şenocak, söz konusu festivalleri, "Allah'a meydan okumak" diye yorumlarken, Müslümanlara "Rabbimize şükür mitingleri yapalım." çağrısında bulundu.

2022-08-23 00:56:38

This browser does not support the video element.

 yeniakit.com.tr 

Son dönemin tartışma konularından olan festivallere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak, Allah'a şükretmenin önemine vurgu yaptı.

İhsan Hoca, bir imamın kendisini aradığını ve kadınların içip şarkı söyleyeceği bir festivalde Kur'an okuması için çağrıldığını söyleyerek, durumun İslam'a uygun olup olmadığını sorduğunu belirtti. 

"Allah Teala’ya meydan okumaktır"

"Bütün ilim adamları bir araya gelse tek bir tane karpuz yaratabilirler mi?" diye soran Dr. Şenocak, "Şu isyan festivalleri kupkuru topraktan bize kirazlar, üzümler, karpuzlar, kavunlar, kayısılar yaratan Allah Teala’ya meydan okumaktır." değerlendirmesi yaptı.

"Şükür mitingleri yapalım"

"Neden Allah'a isyan ediyoruz?" sorusunu yönelten Dr. Şenocak, "Rabbimize şükür mitingleri yapalım." çağrısında bulundu.

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun