AKİT MENÜ

Siyaset

Bu sefer de avukatları hedef seçti! Barolar nerdesiniz? Müslümanlara "Ortaçağ'dan gelen kafa" diyen baro başkanları neredesiniz?

Yüzde 13’e düşürülen faiz SSK'yı batıran Kemal Kılıçdaroğlunu rahatsız etti. Sosyal medya hesabından rahatsızlığını dile getiren Kılıçdaroğlu avukatlarıda hedef aldı.

2022-08-24 19:16:07

This browser does not support the video element.

LGBT'yi açıkça savunan 6'lı masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu Bugün kamera karşısına geçerek faiz indirimi üzerinden avukatları hedef olarak seçti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, borcu olan vatandaşlara seslenerek, "Borçlarınız nedeniyle avukatlar tarafından aranacaksınız. Tehdit edecekler. Bunlar tefecilerdir, bunlar mafyadır. Bunlar engerekler ve çiyanlardır. Bunlar aşınıza ve ekmeğinize göz koyanlardır. Sakın ödemeyin, seçimlerden sonra onlarla ben konuşacağım ben. '' dedi.

Her fırsatta müslümanları hedef tahtasına çeviren ve müslümanlara "Ortaçağ'dan gelen kafa" diyen baro başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına nasıl bir tepki verecek avukatlardan yana mı olacak yoksa Kılıçdaroğlu'nu destekleyerek sessiz mi kalacak? merak ediliyor.

 

 

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

"Türk Escobar" lakaplı Urfi Çetinkaya cezaevinde öldü

Bi’ bitmediler! Başörtülü kadına çirkin muamele

Mutlu Akü 200 milyon dolara o ülkeye satıldı

Türkiye’yi sallayan iddia! “Torbacınızı belediyede işe aldığınız doğru mu Lal hanım?”