AKİT MENÜ

Teknoloji

Samsung Galaxy S5’in özelliğini es geçmeyin

Samsung Electronics, geçtiğimiz günlerde tanıttığı Galaxy S5’in gizli kalmış pek çok özelliğini açıkladı.

“İnovasyonu tüketicilerin istekleri doğrultusunda gerçekleştirme” felsefesiyle hareket eden Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S5’te, kullanıcıların günlük hayatlarında yararlanabilecekleri Kurşun Kalem Özelliği, en çok kullanılan uygulamaların toplandığı Toolbox kutusu ve başkalarının görmesini istemediğiniz içerikleri saklayan Özel Mod gibi pek çok özellik bulunuyor.

HANGİ ETKİNLİKLERE SAHİP?

Elektrostatik dokunmatik ekrana sahip Galaxy S5’in ekranına tükenmez kalem, tırnak, hatta kurşun kalem ile bile yazabilirsiniz.           

Bir şarkı dinlerken telefonunuzdaki benzer şarkıları bulmak isteyebilirsiniz. Galaxy S5 ile sunulan çok çeşitli yeni fotoğraf modları arasında en dikkat çeken iki tanesi “Sanal Tur” ve “Çekim ve dahası”.  

Galaxy S5’in desteklediği Özel Mod, fotoğraf, video, müzik, ses kayıtları ve diğer içerik dosyalarını Dosyalarım klasörü içinde meraklı gözlerden saklar. TooIbox favori uygulamalarınıza ulaşmak için hızlı bir kısa yol sunar. Bu özelliği kullanmak için yukarıdaki bildirimler çubuğunu aşağı çekin ve hızlı menüdeki Araç Kutususimgesine tıklayın.  

Bu fonksiyon sayesinde sık sık SMS alıp gönderdiğiniz kişilerin telefon numaraları “Öncelikli Gönderenler” olarak işaretlenir ve bu kişiler mesaj uygulamasının üst kısmında simge olarak çıkarlar.

Yorumlara Git

"5 milyon insan Türkiye'ye gidecek" diyerek duyurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in kalleş planını açıkladı

Hepsi peş peşe açıkladı, ama Ancelotti hala anlamıyor! Arda Güler ortalığı karıştırdı

Yana yakıla Ocak’ta golcü arıyor! Fenerbahçe’ye 65 milyonluk golcü! Mou talimatı verdi yine…

Ortalık karışacak! Derbi öncesi sponsor bombası: Beşiktaş'tan Galatasaray'a illegal suçlaması