AKİT MENÜ

Aktüel

Maymunlar cehennemini maymun isimleri | Başlangıç (Rise Of The Planet Of The Apes) filminin konusu nedir, oyuncuları kim, film ne zaman çekildi?

Yönetmenliğini Rupert Wyatt'ın yaptığı 2011 yapımı Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu ve oyuncuları merak edildi. Dikkat çeken hikayesi izleyici ile buluşturan film, aksiyon sahneleri filimseverlerin nefesini kesmeye hazırlanırken; Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin nerede, ne zaman çekildiği ve maymunlar cehennemini maymun isimleri dair merak edilen detaylar haberimizde sizler için derledik...

2022-09-05 19:47:52

Başrollerinde James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox'un olduğu "Maymunlar Cehennemi: Başlangıç" filmi Kanal D'de!

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi bu akşam televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşacak ve izleyenlere unutulmaz bir sinema keyfi yaşatacak. Peki, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Maymunlar cehennemini maymun isimleri neler? 2011 yapımı aksiyon filmi Maymunlar Cehennemi: Başlangıç detayları haberimizde...

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise Of The Planet Of The Apes) filminin oyuncuları kim, film ne zaman çekildi?

MAYMUNLAR CEHENNEMİ: BAŞLANGIÇ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

San Francisco'da ve günümüzde geçen hikayede genetik mühendislerinin, maymunların beyinlerini geliştirmek için yaptıkları deneyler sonucunda maymunların insanlar üzerinde üstünlük kurmak için açtıkları savaş konu ediliyor.

MAYMUNLAR CEHENNEMİ: BAŞLANGIÇ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Andy Serkis
James Franco
Freida Pinto
Tom Felton
John Lithgow
Brian Cox
David Hewlett
David Oyelowo
Tracy Spiridakos
Tyler Labine
Jamie Harris
Leah Gibson

Maymunlar cehennemini maymun isimleri

Oyuncular

Andy Serkis. Rolü : Caesar.
Jason Clarke. Rolü : Malcolm.
Gary Oldman. Rolü : Dreyfus.
Keri Russell. Rolü : Ellie.
Toby Kebbell. Rolü : Koba.
Kodi Smit-McPhee. Rolü : Alexander.
Judy Greer. Rolü : Cornelia.
Jocko Sims. Rolü : Werner.

Maymunlar Cehennemi Serisi Filmleri, isimleri ve konuları

Merak edenler için kısaca konuları hakkındaki detaylar...

Maymunlar Cehennemi 1 hangisi?

Maymunlar Cehennemi Serisi Filmleri ve İsimleri Maymunlar Cehennemi: Savaş. Serinin bu ilk filminde maymun Caesar ilk defa karşımıza çıkıyor. Caesar'ın yaşantısını odak noktasına alan filmde maymunlar ve insanlar arasında çıkacak olan savaşın ilk kıvılcımları ortaya çıkıyor. San Francisco'da ve günümüzde geçen hikayede genetik mühendislerinin, maymunların beyinlerini geliştirmek için yaptıkları deneyler sonucunda maymunların insanlar üzerinde üstünlük kurmak için açtıkları savaş konu ediliyor.

Maymunlar cehennemini 2

(25 Temmuz 2014 (Ekvador) Dawn of the Planet of the Apes/Release date ) Caesar'ın önderlik ettiği bu maymunlar 10 yıl öncesinde yayılan ölümcül bir virüs salgınından kurtulmayı başaran bir grup insanla karşı karşıya gelir. Ve her iki türün de tek bir amacı vardır, yeni dünya düzenini oluşturan ve söz sahibi olan tür olmak!

Maymunlar cehennemini 3 - 4

Özet. Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti'nde Kobo'nun ihanetine uğrayarak, ırkından büyük kayıplar veren Sezar, insanlığın onları affetmeyeceğini bilerek savaşa hazırlanıyordu. 3 yıl sonra gelen devam filmi Maymunlar Cehennemi: Savaş, bizi bir önceki filmi bıraktığımız yerden alıyor ve savaşın ortasına götürüyor.

Maymunlar cehennemini 5 ne zaman çıkacak? 

 Maymunlar Cehennemi serisinin yeni filmi için yönetmen Wes Ball ile anlaşma sağlandığı geçtiğimiz aylarda basına açıklanmıştı. Şimdi de Wes Ball filmin hayranlarına yeni filmle ilgili bir dizi açıklamada bulundu. Disney, aylar önce, Maymunlar Cehennemi serisinin yeni filmi için harekete geçileceğini açıklamıştı.

Maymunlar Cehennemi Başlangıç ne zaman?

Rise Of The Planet Of The Apes - Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi TV'de bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Maymunlar Cehennemi serisinin 2011 yılında çekilen filmi bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranında olacak.

Maymunlar Cehennemi ilk ne zaman çekildi?
Maymunlar Cehennemi (Özgün adı: Planet of the Apes; Türkçe anlamıyla "Maymunlar Gezegeni"), 1968 yapımı bir bilimkurgu gerilim filmidir.

Maymunlar Cehennemi son film hangisi?

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti'nde Kobo'nun ihanetine uğrayarak, ırkından büyük kayıplar veren Sezar, insanlığın onları affetmeyeceğini bilerek savaşa hazırlanıyordu. 3 yıl sonra gelen devam filmi Maymunlar Cehennemi: Savaş, bizi bir önceki filmi bıraktığımız yerden alıyor ve savaşın ortasına götürüyor.

Maymunlar Cehennemi kaç yaş için?
7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

İlginizi çekebilir → Altında neler oluyor? İslam Memiş'ten korkutan uyarılar: Bu daha bir şey değil→ TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → Adil Karaismailoğlu duyurdu! Hızlı tren sefer sayısı artırıldı→ TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → YKS tercih kılavuzu 2022 yayInlandi mı? YKS 2. ek tercih kılavuzu ile başvurular ne zaman başlıyor, ücreti ne kadar? → TIKLAYINIZ

Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş