AKİT MENÜ

Siyaset

Millet İttifakı karıştı! Meral Danış Beştaş Yavuz Ağıralioğlu'nu hedef aldı..

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, CHP'li Gürsel Tekin'in, "HDP'ye bakanlık verebiliriz." sözlerine "Kime sordunuz da kime neyi veriyorsunuz?" tepkisi gösteren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nu hedef aldı.

2022-09-05 23:04:13

 Yeniakit.com.tr 

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in TV 100 canlı yayınında, "İktidar olursanız HDP'ye bakanlık verecek misiniz?" sorusuna, "Elbette HDP'ye bakanlık verilebilir." şeklinde karşılık vermesi bazı İP'lileri ayağa kaldırdı.

İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu, CHP'li Tekin'e, "Kime sordunuz da kime neyi veriyorsunuz?" tepkisini gösterdi.

Ağıralioğlu'nu hedef aldı

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş da, Twitter hesabından isim vermeden Yavuz Ağıralioğlu'nu hedef aldı.

"HDP’nin kimseyle bakanlık pazarlığına girmediği ve açıkladığı ilkeleri dışında bir yaklaşımı olmadığı nettir. Buna rağmen, yapay tartışmalarla ve çirkin bir üslupla HDP’lileri aşağılamaya çalışanlardan, toplumu nasıl kucaklayıp ülkeyi nasıl yöneteceklerini de duymak isteriz." ifadeleri ile rol kesmeyi sürdüren HDP'li Beştaş, İP'li Ağıralioğlu'na şöyle karşılık verdi:

Muhalif görünümlü sorumsuz milliyetçilerden toplumu birleştirici, demokrat, emekten ve özgürlükten yana bir politika beklenemeyeceğine göre kendilerinin de ortak adayın kabinesinde kesinlikle yer almayacaklarını öngörebiliriz.

Yorumlara Git

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor

HÜDA PAR’dan CHP’ye had bildiren açıklama! Flaş ‘Kemalizm’ çıkışı…

Çarpıcı rapor ortaya çıktı! Trump suikastinde şok eden İran detayı

Pegasus resmen duyurdu! Seferler iptal edildi