AKİT MENÜ

Siyaset

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sorusuna Meral Akşener'den kaçamak cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı canlı yayında kendisine yöneltilen "Kılıçdaroğlu" sorusuna "aday olarak benimsemediği" imasıyla yine kaçamak cevaplar verdi. Kılıçdaroğlu'nun "Ben hazırım" açıklaması sorulan Akşener, "Herkes hazır" yanıtını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı ve Millet İttifakı'nın geleceği hakkında Kılıçdaroğlu'na vize vermediklerini bir kez daha ima etti. Aday tanımlaması yapmaya devam eden Akşener Kılıçdaroğlu ismini anmadı.

"Hâlâ tek adaylığa gidilmeli gerektiğini düşünüyorum. Kazanacak bir aday. Parlamenter sisteme geçilmesi gerektiğini vurgulayacak bir adam. Devlet tecrübesi olan bir adayımız olacak. Millet İttifakı'nın adayı olacak" şeklinde konuşan Akşener özellikle Kılıçdaroğlu ile alakalı soru gelince de kaçamak ancak önemli mesajlar içeren bir cevap verdi.

"Kılıçdaroğlu kazanacak bir aday mıdır?" sorusuna "evet" diyemedi

CHP'nin 6'lı masadaki büyük ortağı İYİ Parti'nin Genel Başkanı Akşener çıktığı canlı yayında "Sizce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak bir aday mıdır?" sorusuna karşılık "Ama şimdi bu çok iyi bir soru olmadı" dedi.

Gülümsemekle yetinen Akşener "Ben henüz bilmiyorum" dedi.

"Herkes hazır"

Hemen ardından sunucudan gelen "Kendisi 'hazırım' dedi" ifadesine karşılık olarak da Akşener "Herkes hazır. Yani Cumhurbaşkanlığı çok önemli bir makam. Herkes hazır. Orada bir sorun yok. Ben hariç herkes hazır. Gerçekten biz bunu konuşacağız" ifadelerini kullandı.

"Tehlikeye atmamamız gerekiyor"

Kılıçdaroğlu konusuna ek olarak Akşener "Tehlikeye atamayız. Onu söylemek istiyorum. 2018'deki heyecanı, telaşı yapmamamız gerekiyor. Akıllı mantıklı olmamız lazım" dedi.  

 

Yorumlara Git

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!