AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Yaşlanmaya karşı ev yapımı krem! Evde kırışıklık kremi nasıl yapılır?

Japon kadınların hepsi kullanıyor, 50 yaşından sonra bile 18’lik gözüküyorlar! Zamandan kimse kaçamaz. Zaman ilerledikçe yüzümüz kırışır, aldığımız kiloları rahatça veremeyiz ve eninde sonunda kamburlaşırız. Yaş aldığı halde genç görünebilen insanlara hepimiz gıptayla bakarız ve günün birinde yaşımızı insanlara söylediğimizde inanamamalarını isteriz.

2022-09-20 13:32:39

Evde hazırlayabileceğiniz doğal malzemelerle hazırlanmış kırışıklık azaltan kremler ya da maskelerle cildinizi sağlıklı ve taze tutabilirsiniz. Peki evde kırışıklık kremi nasıl yapılır? İşte tarifler...

Bunu başarmanın çok da kolay bir yolu var. Eğer size verdiğimiz tarifi uygularsanız yaşlılığın gözle görülen tüm belirtileri kaybolacak ve her zaman hissettiğiniz yaşta görüneceksiniz.

Yaşlanmaya karşı ev yapımı krem tarifi

Malzemeler

1 yemek kaşığı bal
3 yemek kaşığı pirinç
1 yemek kaşığı süt

Evde kırışıklık kremi nasıl yapılır?

Bir bardak suyun içinde pirinci kaynattıktan sonra süzün ve suyunu saklayın. Pirinç ve balı karıştırarak macun kıvamı elde edin, ardından yüzünüze uygulayın. 15 dakika beklettikten sonra durulayın ve 1 hafta yatmadan önce süzdüğünüz pirinç suyunu yüzünüze sürün ve öyle yatın. Bir hafta sonra aynaya baktığınızda 10 yaş genç bir insan göreceksiniz.

Yorumlara Git

AK Parti son dakika olarak duyurdu! 3 isim görevden affını istedi

Fahrettin Altun’dan ‘soykırım’ çağrısı: Bir an önce harekete geçmeliyiz!

Türkiye resmen ayağa kalktı! Rekor kırıldı

Max Kownatzki Almanya'da duyurdu: Türkiye rakipsiz

Narin'in köyü ile ilgili korkunç gerçek! 15 çocuk daha ölmüş