AKİT MENÜ

Gündem

Bunlar silah değil de baston mu? Mahmut Tanal’ı rezil rüsva eden görüntüler

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, "12 Eylül'de bile silahla mahkeme yapılmazdı" şeklindeki asılsız sözüyle AK Parti hükümetini hedef almaya kalkışan CHP'li Milletvekili Mahmut Tanal'ı, gösterdiği fotoğraflarla rezil rüsva etti.

This browser does not support the video element.

CHP'li Milletvekili Mahmut Tanal, AK Parti hükümetinin otoriter, baskıcı bir rejim kurduğu imajını oluşturmak için asılsız suçlamalarına bir yenisini daha eklemiş ve duruşmalara silahla girildiğini söylemişti. Tanal, 12 Eylül'de dahi duruşmalara silahla girilmediğini ileri sürmüştü.

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, 12 Eylül duruşmalarında çekilen fotoğrafları göstererek Tanal'a cevap verdi.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, 12 Eylül sürecinde askerlerin ellerinde tüfeklerle duruşmaları takip ettiğini gözler önüne seren fotoğrafları yayınlayan Karahasanoğlu, şunları söyledi:

Bunlar ne Mahmut Tanal? Asker elinde silahı tutuyor. Tabanca bile değil, tüfek tutuyor. Sıkı yönetim mahkemelerindeki askerlerimizin elinde silah durmuyor mu? Tüfek değil mi bu? Çok yaşlıymış askerler de bastonla mı gelmiş duruşmaya?

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı