AKİT MENÜ

Dünya

Nikos Dendias'tan Azerbaycan'a küstah sözler

Ermenistan'ı ziyaret eden Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Erivan'a destek vererek küstah ifadeler kullandı. Aklınca Azerbaycan'a meydan okuyan Dendias, "Haritaları yeniden çizmek isteyen ülkelere net bir mesaj vermek istiyorum. Mesajım, revizyonist politikaların başarısız olacağıdır" dedi.

2022-09-27 21:04:37

This browser does not support the video element.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias Ermenistan'a giderek Ermeni mevkidaşı Ararat Mirzoyan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Azerbaycan- Ermenistan çatışmalarının ardından Dendias'ın bu ziyaretinin gerçekleşmesi Erivan yönetimine destek olarak algılandı.

Dendias konuşmasında ''Haritaları yeniden çizmek isteyen ülkelere net bir mesaj vermek istiyorum. Mesajım, revizyonist politikaların başarısız olacağıdır'' dedi. Bu açıklama ile Dendias, Azerbaycan'a aklınca meydan okuyarak Ermenistan'a destek mesajını iletti.

Paşinyan ile görüştü

Dendias ayrıca, Erivan ziyareti sırasında Ermenistan Dışişleri Bakanı A. Mirzoyan ve Dışişleri Bakanlığı S. Papikyan huzurunda Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi. Dendias sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, ''Yunanistan'ın Ermenistan ile tam dayanışmasının altını çizdim'' dedi.

Yorumlara Git

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı

21 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

21 Eylül 2021: Ahmet Esad Aslanlar'ın vefatı (Reisü-l Kurra)

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor