AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Göbek eriten altın yoğurt kürü nasıl yapılır? Zerdeçallı yoğurt kürü Saraçoğlu tarifi

Göbek eritmek için öncelikli takip etmeniz gereken yol hafif beslenmek ve düzenli egzersiz yapmaktır. Bunların yanında göbek yağlarını hızla eriten yöntemler de bulunuyor. Göbek eriten bu yöntemlerin başında günde 500 gram yağ yakmanıza yardımcı olan altın yoğurt kürü geliyor. Bugün sizlerle harika etkileri ile memnun eden altın yoğurt küründen bahsedeceğiz...

2022-09-30 16:33:49

Adından da anlaşıldığı gibi sarı renkte baharatları kullanarak altın renginde bir yoğurt elde edeceğiz. Harika baharatlar zencefil, tarçın ve zerdeçal ile yağ yakıcı özelliği kanıtlanan yoğurt ile hazırlanan kür sayesinde fazla kilolarınızdan hızla kurtulabilirsiniz.

Altın yoğurt kürü nasıl hazırlanır?

4 yemek kaşığı yağsız yoğurt 1 çay kaşığı zerdeçal toz 1 çay kaşığı zencefil toz 1 çay kaşığı tarçın toz 1 çay kaşığı zeytinyağ

Altın yoğurt kürü tarifi nasıl yapılır?

4 yemek kaşığı yağsız yoğurdu bir kase içerisine alın. Yoğurdun içerisine yukarıda belirttiğimiz miktarlarda zencefil, zerdeçal, tarçın ve zeytinyağını ilave edin. Karışımı iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat kadar önce aç karnına tüketin. Yukarıda belirtilen malzemeler tek porsiyon içindir. Bu nedenle her öğün için ayrı ayrı ve taze olarak hazırlayarak tüketmelisiniz. Kürü haftada 2 gün uygulamanız yeterli. Sonrasında 4 gün ara ile kürü tekrar edebilirsiniz.

Not: Hamile ve emziren anneler, malzemelerden en az birine alerjisi olanlar, kronik rahatsızlıkları bulunanlar ve düzenli ilaç kullanmak zorunda kalanlar bu kürü uygulamasınlar. Lütfen uygularken uzmanına başvurunuz.

Bağışıklığı güçlendiren "Altın Yoğurt Kürü" faydaları

Yağ yakımını sağlarken, bağışıklığı da güçlendirir. Yoğurt güçlü bir kalsiyum kaynağı olarak lipaz enzimini aktif ettiği için yağ yakımını kolaylaştırır. Aynı zamanda sindirim düzenleyici özelliğe de sahiptir.

Zerdeçallı yoğurt kürü Saraçoğlu

Zerdeçallı Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır? 3 yemek kaşığı yağsız yoğurdu küçük bir kaba koyun. Üzerine yarım limon suyu ve yarım çay kaşığı kadar zerdeçal ekleyip, iyice karıştırın. Tüm malzemeyi iyice karıştırdıktan sonra, tüketebilirsiniz.

İlginizi çekebilir → Cayır cayır yağ yakan kür: Denenmiştir! Göbek eritmek için pul biberli yoğurt tarifi → TIKLAYINIZ

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı